Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Madtrax

Post autor: Madtrax »

To sie zdziwisz. Co by nie zrobili wy i tak bedziecie swoje gadac - zalosne.
Finalblade

Post autor: Finalblade »

Jakbyś dobrze przeczytał moj post to nienarzekam na FF tylko na tych fanów co tak pragną

SPOJLER

wskrzeszenia Aeris
Co do FFAC to swego zdania niewypowiedzialem i niemam zamiaru narzekac(no chyba że podpadnie tak jak anime FF w co szczerze wątpie).No a co do AC to nic tu rokował niebede mam nadzieje że ludzie od tego odpowiedzialni się spiszą na medal.

Dopis:Ach no tak sorry :oops:
Ostatnio zmieniony ndz 01 sie, 2004 19:50 przez Finalblade, łącznie zmieniany 1 raz.
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Jakbys dobrze przeczytal mojego posta to wiedzialbys, ze napisalem "wy" nie "ty" :]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

To sie zdziwisz. Co by nie zrobili wy i tak bedziecie swoje gadac - zalosne.
cieszmy się że jest o czym mówić :lol:

sam ten pomysł z prześcieradłem na kimś mnie trochę irytuje nie mogli jakiś cień dać lub coś takiego? kawałek porowca ktoś założył na kogokolwiek co tam siedzi a ten ktoś bez jakichkolwiek sprzeciwów zgodził się....żeby chociaż były dziurki na oczy i buzie :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

ale tak jest ciekawiej... No bo po cieniu to raczej głupio wyglądało jakby na zwiastunie przez 10 sekund widać cień.... i kuniec zwiastuna 8)
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

i kim jest ten facet w kółku?
Koki...to przecie dex!!! :D :D

ja też na sephirotha bo zaraz po tym jak kadaj mu się kłania jest pokazany Sephiroth w scenie kiedy spalił Nibelheim
wiec lucretia logicznie myslac tez to mzoe byc...albo hojo

Finalblade zaznaczaj spojlery!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.adventchildren.net/ff7ac/media/screens.htm scren z cloudem trzymajaca tifa...scena jakb zywcem zerznieta z ff8 tlyko ze odwrocone role...czyzby pozegamy tife ;]

kolejny news
Square Enix has revealed that the company will exhibit a special preview edition of its upcoming CG movie Final Fantasy VII: Advent Children during the Venice International Film Festival from September 1st through 11th. The trailer of the 70-minute long sequel to Square Enix's best selling PlayStation One title Final Fantasy VII will be part of the newly established Venezia Digitale category, which has been set up to showcase digitally created feature-length movies.
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Norbi666

Post autor: Norbi666 »

Jedna rzecz mnie intryguje w AC .... Nie ma Caita Shit'a !!!!!!! :) może to i lepiej :P :D:D:D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Jedna rzecz mnie intryguje w AC .... Nie ma Caita Shit'a
1. Też mi intryga.
2.Caitha Sitha........
czyzby pozegamy tife ;]
Yep :) na reszcie :lol: (joke).... hmm... zrobią tak że biedna Tifa umrze ale cudowna Aeris użyje swej świętości i przywróci Tifę z powrotem do życia a sama Aeris ponownie umrze z powodu tego gestu przez co utworzy nam się tragiczna wizja fatum że Aeris kiedy pomaga zostaje zabijana... i wtedy będzie katharsis po konflikcie tragicznym i wielki napis The End...
The trailer of the 70-minute long sequel to Square Enix's best selling PlayStation One title Final Fantasy VII
:?: :?: ee co oni mają dać do filmu ff7 czy co??
glamorous vamp
Kiszak

Post autor: Kiszak »

The trailer of the 70-minute long sequel to Square Enix's best selling PlayStation One title Final Fantasy VII
Trailer 70minutowego filmu który jest sequelem najlepiej sprzedającej się gry Square Enix
na PSX FFVII

Bonifacy i Zdun niezła teoria ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

70minutowego filmu
lol myślałem że będzie ciut dłuższy :)
Bonifacy i Zdun niezła teoria
ach ta nieokiełznana wyobraźnia :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

hehe jak to będzie trwao 70 minut to tam nie będzie miejsca na fabułę 8)
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

ramalash

Post autor: ramalash »

70 minut czy ja wiem moze z tego bedzie z 40 min walki w dobrym wypadku ;] chyba ze zrobia z final fantasy street fightera
Bardock

Post autor: Bardock »

ramalash pisze:70 minut czy ja wiem moze z tego bedzie z 40 min walki w dobrym wypadku ;]
chyba raczej z 10 minut walki
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

skoro tak uważasz to strasznie naiwny jesteś...

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

10 minut walki
10 to lekka przesada będzie więcej 8)
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”