Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

W ostatnich scenach filmu, chodziło o znalezienie Siódmej Duszy, którą była sama pani doktor Aki Ross. W połączeniu, Siedem Dusz miało wywołać falę, która unieszkodliwi energetyczno-eteryczne(nazwy już nie pamiętam) stwory i przywróci spokój na planecie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
ramalash

Post autor: ramalash »

thx wuasnie o to chodzilo ogladalem ten film 2 lata temu dokladnie nie pamietam :D i w sc jest tak samo musze znalezc 2 krysztaly i tesh robia sie takie fale kture zabijaja wszystkich zergow :D
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Zwykły zbieg okoliczności
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
ramalash

mozliwe ;] ale wiesz zawsze jednak :D
kontrat

Post autor: kontrat »

oj jezu ty znowu swoje przeciez mowilem, ze zagram jeszcze raz w ff8 ale na razie koncze ff7 ... TSW ogladalem wiec nie wiem czemu sie czepiasz , czy jak ktos powie ze jakas gra albo film mu sie nie podoba to od razu czepiasz sie ze nie zapoznalem sie z czyms do konca ? przeciez ogladalem ten film (drugi raz to mowie) i byl maxymalnie skopany , wszyscy popelniaja bledy czego dowodem byl ten film ... co jak co ale po filmach opartych na ff spodziewam sie czegos lepszego , nie zebym mial od razu za duze wymagania ale niech ten film bedzie mial jakikolwiek sens i cos wspolnego z seria ff , np chocobo czy fajne czary a nie ludziki, ktore pykaja z jakis czerstwych laserkow ... filmiki w grach juz sa ciekawsze niz ff TSW , jak ktos krytykuje ff7 albo baldurs gate to przeciez nie [rzyczepiam sie do niego, ma prawo do swego zdania, gorzej jak robi to bezpodstawnie ... wiem o co Ci chodzi Sephiria ale ja naprawde nie gadam o czyms o czym nie mam zielonego pojecia ... a w ff : ac i tak pewnie nie bedzie polowy tego stuffu o czym teraz trabia w necie ...
ramalash

qrde najgorzej bedzie jak w 7 bedzie tylko cloud i sepcio to bedzie zjepsute na maxa ;(
kontrat

spokojnie stary az tak zle nie bedzie , z tego co slyszalem to ma byc kolo 13 postaci chyba ...
kontrat

o! niezla mysl , albo wepony zmartwychwtale albo zajebiste na maxa efekty czarow albo ... mozna pisac bez konca ...
ramalash

taaaa z tego co slyszalem ma byc barret
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

i moze wyjasnią w filme po co są te zołniezyki 1/32 czy jakos tak hehe :P
Dr. Evil

Post autor: Dr. Evil »

Służą do postawienia na kominku jako wątpliwy element ozdobny.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Żołnierzyki... czy to prawda ze jak zbierze się ich 12 (chyba),to można za darmo walczyć w Fort Condor???
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

hehe wiem ze sie je podobno stawia, i wiem ze podobno mozna miec ich wiecej nic 32 :P :P a propo to był tylko zart :P
ramalash

macie skriny znalazlem na stronie http://mav.pix.pl/sf zeby nie bylo ze biore zasluge na siebie ^^
http://mav.pix.pl/sf/news/ACplakat.jpg
http://mav.pix.pl/sf/news/ACplakat2.jpg
http://mav.pix.pl/sf/news/scan_10-3.jpg
nie wiem jezeli ktos jush podawal to sorki
aha od razu muwie ze na tych skrinach widac barreta i vincenta
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

No, no... zapowiada się nieźle, chociaż ta białowłosa wygląda mi trochę na skrzyżowanie Sephcia z... Pink :mrgreen: i nie bardzo mi pasuje do obrazka, no ale to się jeszcze okaże.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”