Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Tak z innej beczki, co mnie wkurza w ludziach oglądających filmy ściągnięte z internetu
-ja to lubie filmy fantasy, nie takie w sredniowieczu, ale takie futurystyczne jak Final Fantasy
-taa ? oglądałaś Final Fantasy ? a który film Spirits Within, czy Advent Children ?
-hę ? nie wiem nie zwróciłam uwagi
-_-‘
-ja to lubie filmy fantasy, nie takie w sredniowieczu, ale takie futurystyczne jak Final Fantasy
-taa ? oglądałaś Final Fantasy ? a który film Spirits Within, czy Advent Children ?
-hę ? nie wiem nie zwróciłam uwagi
-_-‘
- Markfrompoland
- Cactuar
JENOVA
| µ | - ERA 19591010 i jakieś dwa dziwne znaczki
| µ | - ERA 19670702 i następne dwa dziwne znaczki
I pytanie ode mnie: Czy ktoś wie na czym polega motyw z Cloudy Wolfem (znaczy się tym wilczkiem co go widać w konkretnych scenach)? Skąd się wziął, po co jest, po co Cloud nosi biżuterię z jego wizerunkiem? :D
| µ | - ERA 19591010 i jakieś dwa dziwne znaczki
| µ | - ERA 19670702 i następne dwa dziwne znaczki
I pytanie ode mnie: Czy ktoś wie na czym polega motyw z Cloudy Wolfem (znaczy się tym wilczkiem co go widać w konkretnych scenach)? Skąd się wziął, po co jest, po co Cloud nosi biżuterię z jego wizerunkiem? :D
Ain't no sunshine when I'm gone.
ok troche pomylilem :D ale gdzies tak przezcytalem wiec z pamieci napisalem moj blad sorry
[ Dodano: Wto 14 Lut, 2006 16:43 ]
FENRIR (FF) - Tutaj z kolei mitologia germańska. Wielki wilk, który ma pożreć Słońce i Księżyc podczas końca świata jest przykuty solidnym krasnoludzkim łańcuchem (zrobionym z: dźwięku stąpnięcia kociej łapki, włosów z brody kobiety, korzeni gór, ścięgien niedźwiedzia, oddechu ryby i ptasiej śliny.- bralem to z trego
- to tak na moja obrone 
[ Dodano: Wto 14 Lut, 2006 16:43 ]
FENRIR (FF) - Tutaj z kolei mitologia germańska. Wielki wilk, który ma pożreć Słońce i Księżyc podczas końca świata jest przykuty solidnym krasnoludzkim łańcuchem (zrobionym z: dźwięku stąpnięcia kociej łapki, włosów z brody kobiety, korzeni gór, ścięgien niedźwiedzia, oddechu ryby i ptasiej śliny.- bralem to z trego

- Markfrompoland
- Cactuar
tak,wiem co to fenrirhmmm wiesz co to fenrir?? tak sie nazywa po za tym jego motor. fenrir to wedlog mitologi germanskiej wielki wilk przykuty krasnoludzkimi lancuchami ktory przy koncu swiata mial zjesc slonce i ksiezyc. i mi sie wydaje ze to o to chodzi

skandynawskiej.Kimahri8 pisze: mitologi germanskiej
ale nie wiem co to ma do rzeczy...
tak sorrki pomylilem moj blad za ktory przepraszam.
popatrz-motor clauda ma nazwe fenrir. i akurat zawsze przy tym motorze jest jakis wilk- czy nie uwazasz ze to nie jest ten wilk z mitologi fenrir. a dlaczego nie wiem- nie wiem dlaczego nosi jego bizuterie -moze lubi
nie ma pojecia trzeba bylo gdzies poszukac.
popatrz-motor clauda ma nazwe fenrir. i akurat zawsze przy tym motorze jest jakis wilk- czy nie uwazasz ze to nie jest ten wilk z mitologi fenrir. a dlaczego nie wiem- nie wiem dlaczego nosi jego bizuterie -moze lubi