Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Z drugiej strony prawdziwy Sephiroth też miał przecież w sobie komórki Jenovy, a jak pamiętamy podczas Reunion Cloud podziałał na jego lodową trumnę Czarną Materią... Zatem mimo, że wydaje się to oczywiste to jednak możliwe, że to "oryginalny" Sephcio siedzi na wózku.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Niekoniecznie... Prawdziwy Seph może być niezdolny do walki, więc leży na wózku i tylko przypatruje się jak koilejny z jego klonów walczy z Cloudem. Trąci troche Atakiem Plonów 

Ostatnio zmieniony pn 10 lis, 2003 10:23 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
wszelkie info o ff7 ac
no wlasnie interesuja jakies nowe wiesci o ff 7 ac , ostatnio do tego teamtu siegalem ponad miesiac wiem tylko tyle :
film bedzie w lato 2004
nadal nie wiem kim jest ten koles co walczy z cloudem
wiem ze akcja ma miejsce w 2 lata po wydarzeniach z gry
nie wiem kim jest ta postac na wozku
i wogole tyko tyle wiem / nie wiem o ff7 ac jesli ktos wie cos wiecej ode mnie to blagam piszcie bo ten film nie daje mi spokoju ...
film bedzie w lato 2004
nadal nie wiem kim jest ten koles co walczy z cloudem
wiem ze akcja ma miejsce w 2 lata po wydarzeniach z gry
nie wiem kim jest ta postac na wozku
i wogole tyko tyle wiem / nie wiem o ff7 ac jesli ktos wie cos wiecej ode mnie to blagam piszcie bo ten film nie daje mi spokoju ...
Wiem ze to juz przedawniony temat i troche o nim na forum bylo ale z tego co uslyszalem od garnet o Vincencie i Lucrecii to tak sobie mysle i jestem w 80 % przekonany, ze postac na wozku to Lucrecia , a ten koles to jej syn, czyli brat sephirota , juz mowie dlaczego :
- ktos mowil na forum ze to kobieca reka bardziej,
- raczej tak jest ze kobiety caluje sie po rekach (ten koles mezsczyznie w inny sposob pokazalby wiernosc i posluszenstwo),
-Lucrecia zniknela na dluzszy czas i wlasnie wtedy mogla sobie zmajstrowac nastepnego dzieciaka (ten koles rzeczywiscie wyglada jak moldszy brat Sepha), pozostaje tylko pytanie z kim ?
Mam tylko 1 watpliwosc : po cholere ta postac jest zakryta ? ja mysle ze odniosla jakies obrazenia albo square tak sobie wykombinowalo zeby gracze sie nad tym glowili...
NAPISZCIE W CZY MAM RACJE A JAK NIE TO PODAJCIE ARGUMENTY O!
- raczej tak jest ze kobiety caluje sie po rekach (ten koles mezsczyznie w inny sposob pokazalby wiernosc i posluszenstwo),
-Lucrecia zniknela na dluzszy czas i wlasnie wtedy mogla sobie zmajstrowac nastepnego dzieciaka (ten koles rzeczywiscie wyglada jak moldszy brat Sepha), pozostaje tylko pytanie z kim ?
Mam tylko 1 watpliwosc : po cholere ta postac jest zakryta ? ja mysle ze odniosla jakies obrazenia albo square tak sobie wykombinowalo zeby gracze sie nad tym glowili...
wiesz co?chyba się z tobą zgadzam...w twojej wypowiedzi jest sens..i to możę (ale nie musi) być prawda..kontrat pisze:Wiem ze to juz przedawniony temat i troche o nim na forum bylo ale z tego co uslyszalem od garnet o Vincencie i Lucrecii to tak sobie mysle i jestem w 80 % przekonany, ze postac na wozku to Lucrecia , a ten koles to jej syn, czyli brat sephirota , juz mowie dlaczego :
a co filmu to zapowiada się świetnie..tlyko jak oni nie zdabingują go na angielski to nie oglądam..nienaiwdze jak te typy po japonśku gadają...tak mnie to denerwuje taki brzydki cięty język..al;e po angielsku będzie to bzrmieć świetnie..i może to być świetny mroczny film...