A do wstazek to sa 2 teorie - jedna to, ze tak samo jak "limity" (lekko przerobione, np. Omnislash) sa "smaczkiem" gdyz jak pamietamy Ribbon byl najlepszym akcesoriem w grze.
Druga teoria - patrzac na to, ze kazda z glownych postaci ja ma, a takze Marlene nosi jedna na glowie - sa to wstazki ktore nosza by uczcic pamiec Aeris.
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Obejrzałem w końcu AC :D Ten film jest genialny! Nie wiem, ile czasu już na to czekałem, ale z pewnością było warto. Doskonała kontynuacja gry, a jak usłyszałem pierwszą muzykę, to aż się łezka w oku zakręciła :] Postacie, te bardziej i mniej wyczekiwane okazały się idealne, a Reno to chyba od dzisiaj mój idol :D
Krakers - wielkie brawa za napisy, są świetne
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Mi nie podobała się wrsja OWY sprezentowana w filmie. Phi, to ma być śpiew :roll:
A reszta była całkiem interesująca. Fajerwerków co nie miara. Aeris cudna XD
No dobra, Aeris tak w ogóle to chyba prawdziwie dobra, szlachetna ale na Boga nie landrynkowata dziewka jaką znam. Otymizm i pewność siebie po prostu robią z niej świetną osóbkę. I do tego ta jej swojskość. Nie to co jakaś Yuna z celami ratowania świata, phi :roll:
A Sephirioth...[code] Hmm... Że tak powiem pokazał się, puf, i znikął [/code]
:lol:
[code]Dziwny był motyw jak poszczególni herosi pomagali Cloudowi wznieść się w powietrze XDD [/code]
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: Sob 17 Wrz, 2005[/i] ][/size]
Co do dzwonka, [code]może to jest aluzja do tego, że Tifa wygrała walkę (chwilowo) no i taką muzyczkę jej dali XD[/code]
Nie udało mi się doczekać oficjalnej premiery- obejrzałam i brakuje mi słów - może drugi seans pozwoli mi się wypowiedzieć Albo i nie - wtedy trzeba będzie obejrzeć po raz trzeci
Film jest taki, jak się spodziewałam - niesamowity - trzyma klimat FF7 ;P Może i przewidywalny, no i za krótki, ale ^_________^ Idę oglądać
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Powiem Wam szczerze... Film jest zajebisty. Obejrzałem pirata bo nie mogłem wytrzymać ale to nie zmienia faktu że oryginały nie kupie
Mam takie dwa pytania.
- Jest szansa że FF AC będzie w kinach tak jak poprzedni film co w tytule miał Final Fantasy? Bo z tego co pamiętam w Silver Screenie była legalna premiera
- Jak wyjdzie europejska płytka DVD FF AC to jaka jest szansa że znajdą sie tam równierz polskie napisy?
P.S Mi tam też sie podobał telefon Clouda Wie ktoś może co to za model ?
Komorek juz Jenovy nie powinno byc - jak wiemy to przez nie ludzie chorowali na Geostigme, bo tak sie bronil organizm, ale na koncu wszyscy zostali uleczeni, dla mnie oznaczalo to tyle, ze z ich organizmu zniknely komorki jenovy.
Nie zgodze sie z Toba, komorki Jenovy nie zniknely calkowicie - swiadczy o tym ostatnia scena kiedy Denzel jest jeszcze zarazony Geostigma i dopiero po wejsciu do wody zostaje wyleczony (po skonczonej walce pod koniec filmu gdy spada deszcz - Denzel obserwuje wszystko zza szyby w sklepie - nie mial wiec bezposredniego kontaktu z deszczem). Oczywistym wiec jest, ze komorki Jenovy znikaja dopiero po kontakcie z "woda" (czym jest owa "woda" chyba kazdy wie ;))
Pozostawilo to otwarte okno dla SE. No ale czy je wykorzystaja? Pozyjemy, zobaczymy. Aha, ktos sie pytal dlaczego Sephirot nie byl przygnebiony swoja porazka.. no coz - doskonale wiedzial, ze nie wszystkie komorki Jenovy zostana unicestwione i tym samym bedzie mogl ewentualnie kiedys powrocic.
Btw, jako, ze film widzialem tylko raz u kolegi i nie mam mozliwosci sprawdzenia czegos w tej chwili, mam pytanie. Gdy widzimy Aeris wychodzaca z kosciola, o prog wrot opiera sie jakas postac, ktora macha do Clouda i wychodzi zaraz za nia. Czy to byl Zack czy moze ktos inny? Widzialem ta scene katem oka i nie przyjrzalem sie za bardzo :)