Advent Children
Moderator: Moderatorzy
to byl chyba pierwszy trailer i square nawet oficjalnie powiedzial, ze to scena prezentująca mozliwosci graficzne jakie bedą w filmie, a nie scena z filmu.
Co do dubbingu- no nie wiem, posluchajcie sobie chociazby dialogow z ktorejs czesc gry Legacy Of Kain, tam kazdy glos to majstersztyk i po prostu az chce sie sluchac, profesjonalizm i swietnie dobrane glosy, jakby dubbing AC tak wygladal to bym byl w niebowziety
.
Co do dubbingu- no nie wiem, posluchajcie sobie chociazby dialogow z ktorejs czesc gry Legacy Of Kain, tam kazdy glos to majstersztyk i po prostu az chce sie sluchac, profesjonalizm i swietnie dobrane glosy, jakby dubbing AC tak wygladal to bym byl w niebowziety

Całe zycie jestem na nie skazany człowieku i jestem wręcz zachwycony.Dante, Dante... posluchaj sobie wiekszosc amerykanskich dubbow to sam sie przekonasz...
Do legacy of kain dorzucę tutaj mgs'a
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Jest tu ktoś kto potrafi mi wyjasnić znaczenie...
Kod: Zaznacz cały
... czerwonych wstążek na ramionach druzyny z FF VII? Zastanawia mnie też co symbolizuje wilk, którego możemy podziwiać kilkukrotnie podczas filmu. Mam pewną teorię, chciałbym jednak usłyszec wasze opinie.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
Film genialny!!! Na szczęscie nie jest tak zamerykanizowany jak Spirits Within.
Czuć w nim japońców pełną gębą
Po obejrzeniu pozostawia pewien niedosyt, sprawia ze chciało by sie go oglądać i oglądać ... bez końca.Moim marzeniem (chorym
) byłoby codzienne zaglądanie do świata FF VII i obserwowania zwykłego zycia mieszkańców.Ot taki swoisty fajnalowy big brother 
PS:a soundtrack to poprostu przepoezja ... te nowe aranżacje znanych motywów z FFVII... no miód az wycieka z głośników, że o ciarkach na plecach juz nie wspomne
Panie Uematsu chyba zaczne się do Ciebie modlić
Czuć w nim japońców pełną gębą

Po obejrzeniu pozostawia pewien niedosyt, sprawia ze chciało by sie go oglądać i oglądać ... bez końca.Moim marzeniem (chorym

PS:a soundtrack to poprostu przepoezja ... te nowe aranżacje znanych motywów z FFVII... no miód az wycieka z głośników, że o ciarkach na plecach juz nie wspomne

Panie Uematsu chyba zaczne się do Ciebie modlić

Dante pisze:Jest tu ktoś kto potrafi mi wyjasnić znaczenie...
Kazdy czlonek druzyny nosil tą wstazke, bo byl to jakby symbol przyjazni pomiedzy nimi. Co do wilka to mial on bodaj symbolizować Zacka:
"A wolf is seen standing here, it is the spirit of Zack, a reference and symbolism of a brave hero."
hmm..nie ogladalam filmu,opieram sie na swoich spostrzezeniach
ja zawsze te wstazki uwazalam za ribbony,ktore chronia przed geostigma...w filmie tego nie wyjasnili?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Tia moze to ribbony z FF7 ktore jak wiemy chronily przed negatywnymi statusami :D.
Tak na serio to nie sądze, bo z tego co pamietam Cloud tez mial tą wstązke, a Geostigme mial (do czasu).