no co ty!!!Boni pisze:dzis ją widziałem w sklepie...

no to 10 min sobie TV poogladasz lepsze to niz klepanie "X" i ogladanie po raz 10 tego samego. prawda??Tyle, że takie klepanie zajmuje 10min.
Moderator: Moderatorzy
no co ty!!!Boni pisze:dzis ją widziałem w sklepie...
no to 10 min sobie TV poogladasz lepsze to niz klepanie "X" i ogladanie po raz 10 tego samego. prawda??Tyle, że takie klepanie zajmuje 10min.
zwykłe-wtedy piszac w temacie o FF12, caly czas byly tylko plotki o dwuwarstwowejBoni pisze:czyli jednak zwykłe dvd? lol, ja juz w tym sie nie moge połapać Laughing
pozstaje jednie sądzić,że mieli na myśli-maj 2007Ci z GOLa Laughing
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=24969
najwidoczniej Ci sie pomylilo,Player station Plus zawiesil dzialanosc lata temu-sama dobrze wiem,gdyz mam ich WSZYSTKIE numery,a w ramach rekompensaty,za zaplacona prenumerate wyslali mi figurke LaryBoni pisze:dzis ją widziałem w sklepie...
podobno nie warto,smak jest podobno okropny-ale to wiadomo każdy ma inne 'kubki smakowe';PThompson pisze:Kto zajmie się sprowadzaniem Potionków z Japonii? n
zajde przy najbliższej okazji do księgarni, jeśli sie okarze że nie miałem racji to okej, ale jeśli się okaże że ją miałem to biada wamGarnet pisze:najwidoczniej Ci sie pomylilo,Player station Plus zawiesil dzialanosc lata temu-sama dobrze wiem,gdyz mam ich WSZYSTKIE numery,a w ramach rekompensaty,za zaplacona prenumerate wyslali mi figurke Lary
troche racji Garnet Troche Boni najpierw GarnetGarnet pisze:najwidoczniej Ci sie pomylilo,Player station Plus zawiesil dzialanosc lata temu-sama dobrze wiem,gdyz mam ich WSZYSTKIE numery,a w ramach rekompensaty,za zaplacona prenumerate wyslali mi figurke Lary Laughing