Oddałam wraz z adminemJaco pisze:Spam Bot Yubari napisał/a:
Ahahahahahahahahahahah Jebłam
Spam Bot Yubari napisał/a:
Ojej D:
DESU!
Ojejku
A gdzie argumenty!?

Moderator: Moderatorzy
Yup. Good one. Potem się okazało, że Gumi dodało 6 gwiazdkowe postacie, które potrzebują specjalnych przedmiotów, by je "obudzić", czyli grindowanie c.d., bo inaczej nie pokonasz nowych bossów. W sumie pewnie i tak nie pokonasz, jak nie zaczniesz grindować trusta ;pGveir pisze:Ja np. od początku miałem Chizuru, Kefkę, Terrę, Golbeza... bardzo dobry skład.
Wtedy jeszcze byłem. Jak zobaczyłem że dali Lightning i obliczenie szansy na jej wpadnięcie... to powiedziałem "papa".Jaco pisze:Potem się okazało, że Gumi dodało 6 gwiazdkowe postacie, które potrzebują specjalnych przedmiotów, by je "obudzić", czyli grindowanie c.d., bo inaczej nie pokonasz nowych bossów.
To już jest szczyt. Najlepiej jechać do usranej pierwszy dungeon. Za 1 energię. Oszaleć można. W tym czasie można w tyle rzeczy pograć...Jaco pisze:W sumie pewnie i tak nie pokonasz, jak nie zaczniesz grindować trusta ;p
Ja już nie wrócę, nie ma szans. Za duży wpływ stylu "Gacha" - to już nie dla mnie. Wolę biegać i łapać Poki.Jaco pisze:Nah, wracam do życia. Do gry wróce może za rok, a najlepiej, jak już gra będzie kompletna (za 10 lat? nie zabiją przecież kury znoszącej złote jaja...).