czesc, w pierwszym moim poscie tutaj chcialem na poczatek napisac ze jestem w szoku, ze komus chcialo sie zrobic tak wypasiona strone (mowie o zawartosci merytorycznej glownie) i takie mega forum. Jestem tu, bo skonczylem niegdys na wszelkie mozliwe sposoby FFT na PSXie i niedawno zaczalem sobie emulowac FFTA. Moje pytanie tyczy sie FFTA wlasnie, przy czym prosze nie bluzgac jesli pytanie jest lamerskie badz jest gdzies nieopodal na nie odpowiedz, ale nie zauwazylem
Z tego co kojarze w FFT piekne bylo to, ze kiedy wchodzilo sie do sklepu kupic ekwipunek postaciom, to bylo cos takiego jak przymierzalnia. Widac bylo wtedy ktore statystyki ida w gore a ktore w dol po zalozeniu danego hełmu czy zbroi, a nawet mozna bylo poprosic konsole o wybranie najnowszego zalecanego ekwipunku. Odpalam wiec FFTA i wlaze do sklepu (jestem na samym poczatku, 2 misje dopiero wypelnilem, ale sie zniechecilem przez ten sklep

) no i szukam przymierzalni. no i NIE MA O_o to jak mam porownywac statysyki nowych ubranek i starych, mam sobie screeny robic czy zapamietywac? to wrecz niemozliwe, zeby nie bylo w tej grze jakiegos udogodnienia jesli chodzi o porownywanie nowych rzeczych w sklepie do tych, ktore postacie maja obecnie na sobie -_- pliz help