Wicie tak sobie ostatnio przegladalem to Forum i nie znalazlem takiego postu ... NO wiec jak sodzicie ktory FF jest najlpeszy bo wg mnie ...
FF 7 jest the best, na 2 miejcu powiedzmy dalbym ffx a 3 to FF9
a jakie jest wasze zdanie ?
Ostatnio zmieniony czw 04 cze, 2009 22:59 przez g7ob3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma lepszego od Finala siódmego lecz szósty tez jest fajny
Serek przypominam o opcjach edytowania i kasowania postów - dublowanie i triplowanie postów to flood w czystej postaci, a ten będę usuwać. Póki co udzielam ci upomnienia, bo to zdarza ci się już nie pierwszy raz.
Serek qrwa jeszcze z 5 razy daj imo FF IX Da best nie lepsza by była Ankieta????
Dopi ty chyba masz złe dni ostatnio - to już kolejny post, gdzie cie lekko ponosi. Pozwól, że Serkiem zajmiemy się my - jak będzie floodował to po prostu mu to wytniemy i damy bana na konto. Naprawdę nie ma sensu tracić nerwów.
wg mnie najlepszy jest oczywiście 8 część, tylko w systemie(materia)dobry jest FF7
kolejność:
8,7,4,10,9,5,6,1,2,3
a ciekawi mnie czemu nie ma działu o "Tacticsach na GBA i PSX" co?
a poza tym chyba najlepszym FF będzie(jest :D)FF11 który to ciekawi mnie kiedy dotrze do Polski...
Najlepsza wg mnie jest siódemka, ale tylko dlatego, że była moją pierwszą. To, że ubóstwiam FF 8 to stali bywalcy wiedzą, FF 6 też bvyła świetna, no i FF 9 imo nieco gorsza, od 7, 8, 6, ale też udana.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
a emulatorka po co macie? :D:D:D
ja przeszedłem prawie całe na emu, i teraz będe kupował tacticsa na mojego gba
na Allegro jest tactics nawet po 80 zł czasami...
No, odpalac tego pieca tylko po to żeby pograć w coś na gba, i jeszcze go może pod pache brać żeby zagrać w ałtobusie, ulicy, szkole itp... a linka do allegro nie musisz podawać bo chyba wszyscy gracze muszą go znać