eskopado pisze:- Aeris - słodziutka, wesolutka
Znienawidzony bohater FF
Moderator: Moderatorzy
-
eskopado
-
Abbaddon
Ten róż był niefortunny, ale zapraszam do lektury tego tematu- była już dyskusja na temat Aeriseskopado pisze:Uznajmy, że przez ten różowy kolor, każde określenie jest możliwe ;P
Pozatym nielubie jej bo raczej gustuje (bez skojarzeń plz ;P) w trochu bardziej mrocznych charakterach ;P no nieważne heh ;]
A nie, nie, Zell jest dobrze skonstruowany - to przy Selphie ktoś przesadził.eskopado pisze:Zell - a to młode i puste
Gau, jak już mówiłam, urwał się z Księgi Dżungli, i to jeszcze Disneyowskiej.eskopado pisze:Relm, Gau -- bez nich FFVI nic by niestraciło
Za to Relm jest w porządku - rezolutna, wtrynia się w świat dorosłych, ma fajne teksty. Przypomina mi koleżankę z klasy, może dlatego ją lubię.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Abbaddon --> nie lubie postaci tragicznych za to , że sa postaciami tragicznymi 
Aeris była dla mnie zbyt 'mdła' ...jakoś tak mnie nie ruszała O_o < ja juz wole Antygonę
..jak o postaciach tragicznych mowa
>
Aeris była dla mnie zbyt 'mdła' ...jakoś tak mnie nie ruszała O_o < ja juz wole Antygonę
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Loooozik, dziewczyno. Joł. Kul. Już przestaję.ciumcia pisze:Quistis - jest za bardzo powazna jak na swoj wiek i to mnie u niej wkurza.
Quistis jest dojrzała. Nie znamy jej przeszłości, więc mozemy tylko spekulować, dlaczego tak wcześnie. Ale ja akurat tą jej cechę bardzo lubię.
BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE
-
targaroth
Selphie- taka ciapa że aż żal..
Seifer-przemądrzały pyszny tylko kopnąć go w zad.. tysiac razy dostaje baty a przy każdej kolejnej walce myśli że jest jeszcze lepszy i w ogóle debeściak... nienawidze nienawidze nienawidze,..........
Seifer-przemądrzały pyszny tylko kopnąć go w zad.. tysiac razy dostaje baty a przy każdej kolejnej walce myśli że jest jeszcze lepszy i w ogóle debeściak... nienawidze nienawidze nienawidze,..........
Ostatnio zmieniony wt 21 lut, 2006 08:00 przez targaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Vinardo