Your location in world of FF

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

wiosce elfów z FF1, tak blisko natury...
I pełno przerosniętych ogrów grasujących w lesie wokoło :D hehe
White SeeD

Post autor: White SeeD »

I pełno przerosniętych ogrów grasujących w lesie wokoło hehe
:lol: Od czego są Wojownicy Światła? Niech oni bronią mojego spokoju :)
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Od czego są Wojownicy Światła? Niech oni bronią mojego spokoju
No fakt ;) mimo że mówic nie umieją to chociaż się do czegos przydadzą :D
Vladio

Post autor: Vladio »

A ja chcialbym mieszkac w fisherman horizons (FH) z FF VIII - spokojna atmosfera, cisza, rybki połapać można, i ogolnie luz - no może czasami jakiś garden na głowe spadnie :D .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra teraz offtop: Chciałem sie ze wszystkimi forumowiczami przywitać, bo jestem tu nowy i mam nadzieje że nie sprawie kłopotów :grin: więc : HI ALL!!! (napisałem to w moim pierwszym poscie bo nie potrafie teraz znaleść działu do przywitań - kiedyś był, teraz go już nie ma albo ja szukać nie umie???)
White SeeD

Post autor: White SeeD »

no może czasami jakiś garden na głowe spadnie .
... i jacyś żołnierze galbadiańscy pobiegają mordując wszystkich Twoich bliskich... a tak poza tym to luzik :D
Zamienie dozgonną wdzięczność na PS 2 i FFX
lol :lol: :lol: :lol: Kusząca propozycja, pomyślę, pomyślę :)
FF-maniak

Post autor: FF-maniak »

Ja bym zamieszkał w Kilika (nie jestem pewien czy to sie tak pisze), ale już po pokonaniu sina i odbudowie. Nie wiem jak Kilika wygląda w X-2. Ja chciał bym zamieszkać w tym z X. Takie pomosty i domki (dosłownie nad wodą).....
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Nie wiem jak Kilika wygląda w X-2
ładnie...ale nadal niespokojnie :D

Gardeny i tak żądzą :D
Vladio

i jacyś żołnierze galbadiańscy pobiegają mordując wszystkich Twoich bliskich... a tak poza tym to luzik
Jak co to zawsze jest draw point z ultimą pod ręką a jak już garden na głowe spadnie to napewno ktoś będzie miał GFa co by z niego skorzystać mógł :grin: .

A i podobało mi się jeszcze w Cosmo Canyon - ach te indiańskie klimaty...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Dobra teraz offtop: Chciałem sie ze wszystkimi forumowiczami przywitać, bo jestem tu nowy i mam nadzieje że nie sprawie kłopotów więc : HI ALL!!! (napisałem to w moim pierwszym poscie bo nie potrafie teraz znaleść działu do przywitań - kiedyś był, teraz go już nie ma albo ja szukać nie umie???)
hi Vladio :] (zaraz mi sie narzuca vladzio drac :D) -to atkich rzcezy ogolnych sluzy shoutbox..swoja droga pzodrawiam Chorzow ;]
ładnie...ale nadal niespokojnie
ano w takich domkach nad woda...tu spsiz a tu nagle dachu mozesz nie miec nad glowa..nie ma to jak hardcore ;)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Vladio

Ostatnio spodobało mi sie jeszcze jedno miejsce - Farma chocobo z FF7. Fajnie byłoby mieć pod ręką te miłe kurczaki :grin: .
to atkich rzcezy ogolnych sluzy shoutbox
Sorka nie wiedziałem.
swoja droga pzodrawiam Chorzow
Hehe... Po tym jak u nas była METALLICA to wszyscy nas pozdrawiają :grin: .
zaraz mi sie narzuca vladzio drac
A myślisz że po kim ta ksywka? :D
DeadEye

Post autor: DeadEye »

Balamb Garden - powód - Quistis;)
a tak to też w Dollet - miłe miasteczko :]
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

ja z miłą chęcią zamieszkam w Alexandrii ale pod warunkiem że królowa mnie przyjmie na swój dwór chociażby jako Pluta (Dojebon :lol:) albo se gdzieś w Daguerro bym się zaszył albo w sky garden albo w Cleyrze albo w Madainie Sarze (mogle by sie mną zaopiekowały :lol: ) a w ff8 to lokacje są jakieś takie wątłe strzasznie i przepełnione dziwną słabością wobec licznych niepowodzeń- nie są w mym guście a jeśli chodzi o ff7 to jak najbardziej bym zamieszkał se razem z Yufie w ... chińskim/japońskim mieście (nie wiem jak sie nazywało)
na myśl mi przyszedł fakt jak mało liczebne są cywilizacje występujące w ff niby żyją w zgodzie z naturą a tu taka klapa i nawet in-vitro nie skutkuje :lol: (aj te talk show w toku :lol: ) mam wrażenie że we wszystkich miastach występuje swoisty ujemny przyrost naturalny no może poza dzielnicą Don Corneo :lol: ale skoro wymierają to trudno... w Alexandrii mamy królową która ewentualnie może stać się pszczółką :lol: :lol: (ehh liczę że aluzja będzie poprawnie zinterpretowana...)
glamorous vamp
Madtrax

Post autor: Madtrax »

Mozesz sobie pomarzyc chcialoby sie powiedziec :]
Rufux

Post autor: Rufux »

Jak juz to shinra building last floor , widok na cale Midgar , ( na fmv presiden shinra );

Well Market - Honeybee Inn :oops: porozmawiac sobie mozna z pszczulkami :oops: :P :oops: :P :oops:

Forgoten Capital - polowilbym ryby w spokojnym jeziorku gdzie [[[[[[[ SPOJLER ]]]]]]] jest Aeris , oh my god there,s a body in the water AAAAAAAAAAA [[[[[[[[ KONIEC SPOJLERA :mrgreen: ]]]]]]]]

:P
:oops:
squcloud

Post autor: squcloud »

Jak mieszkać w świecie final fantasy to tylko w gold saucer.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”