I pełno przerosniętych ogrów grasujących w lesie wokoło :D hehewiosce elfów z FF1, tak blisko natury...
Your location in world of FF
Moderator: Moderatorzy
A ja chcialbym mieszkac w fisherman horizons (FH) z FF VIII - spokojna atmosfera, cisza, rybki połapać można, i ogolnie luz - no może czasami jakiś garden na głowe spadnie :D .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra teraz offtop: Chciałem sie ze wszystkimi forumowiczami przywitać, bo jestem tu nowy i mam nadzieje że nie sprawie kłopotów
więc : HI ALL!!! (napisałem to w moim pierwszym poscie bo nie potrafie teraz znaleść działu do przywitań - kiedyś był, teraz go już nie ma albo ja szukać nie umie???)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra teraz offtop: Chciałem sie ze wszystkimi forumowiczami przywitać, bo jestem tu nowy i mam nadzieje że nie sprawie kłopotów

Jak co to zawsze jest draw point z ultimą pod ręką a jak już garden na głowe spadnie to napewno ktoś będzie miał GFa co by z niego skorzystać mógłi jacyś żołnierze galbadiańscy pobiegają mordując wszystkich Twoich bliskich... a tak poza tym to luzik

A i podobało mi się jeszcze w Cosmo Canyon - ach te indiańskie klimaty...
hi Vladio :] (zaraz mi sie narzuca vladzio drac :D) -to atkich rzcezy ogolnych sluzy shoutbox..swoja droga pzodrawiam Chorzow ;]Dobra teraz offtop: Chciałem sie ze wszystkimi forumowiczami przywitać, bo jestem tu nowy i mam nadzieje że nie sprawie kłopotów więc : HI ALL!!! (napisałem to w moim pierwszym poscie bo nie potrafie teraz znaleść działu do przywitań - kiedyś był, teraz go już nie ma albo ja szukać nie umie???)
ano w takich domkach nad woda...tu spsiz a tu nagle dachu mozesz nie miec nad glowa..nie ma to jak hardcoreładnie...ale nadal niespokojnie

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Ostatnio spodobało mi sie jeszcze jedno miejsce - Farma chocobo z FF7. Fajnie byłoby mieć pod ręką te miłe kurczaki
.
.

Sorka nie wiedziałem.to atkich rzcezy ogolnych sluzy shoutbox
Hehe... Po tym jak u nas była METALLICA to wszyscy nas pozdrawiająswoja droga pzodrawiam Chorzow

A myślisz że po kim ta ksywka? :Dzaraz mi sie narzuca vladzio drac
ja z miłą chęcią zamieszkam w Alexandrii ale pod warunkiem że królowa mnie przyjmie na swój dwór chociażby jako Pluta (Dojebon
) albo se gdzieś w Daguerro bym się zaszył albo w sky garden albo w Cleyrze albo w Madainie Sarze (mogle by sie mną zaopiekowały
) a w ff8 to lokacje są jakieś takie wątłe strzasznie i przepełnione dziwną słabością wobec licznych niepowodzeń- nie są w mym guście a jeśli chodzi o ff7 to jak najbardziej bym zamieszkał se razem z Yufie w ... chińskim/japońskim mieście (nie wiem jak sie nazywało)
na myśl mi przyszedł fakt jak mało liczebne są cywilizacje występujące w ff niby żyją w zgodzie z naturą a tu taka klapa i nawet in-vitro nie skutkuje
(aj te talk show w toku
) mam wrażenie że we wszystkich miastach występuje swoisty ujemny przyrost naturalny no może poza dzielnicą Don Corneo
ale skoro wymierają to trudno... w Alexandrii mamy królową która ewentualnie może stać się pszczółką
(ehh liczę że aluzja będzie poprawnie zinterpretowana...)

na myśl mi przyszedł fakt jak mało liczebne są cywilizacje występujące w ff niby żyją w zgodzie z naturą a tu taka klapa i nawet in-vitro nie skutkuje

glamorous vamp
Jak juz to shinra building last floor , widok na cale Midgar , ( na fmv presiden shinra );
Well Market - Honeybee Inn
porozmawiac sobie mozna z pszczulkami
Forgoten Capital - polowilbym ryby w spokojnym jeziorku gdzie [[[[[[[ SPOJLER ]]]]]]] jest Aeris , oh my god there,s a body in the water AAAAAAAAAAA [[[[[[[[ KONIEC SPOJLERA
]]]]]]]]

Well Market - Honeybee Inn

Forgoten Capital - polowilbym ryby w spokojnym jeziorku gdzie [[[[[[[ SPOJLER ]]]]]]] jest Aeris , oh my god there,s a body in the water AAAAAAAAAAA [[[[[[[[ KONIEC SPOJLERA