A ja tam sie dokładnie przyglądałem i żadnych stringów nie widziałem .Może rikku nie nosi bielizny :DGarnet pisze:back to 'pewny topic o stringach rikku
Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
Ciekawe, ciekawe...Tryx pisze:A ja tam sie dokładnie przyglądałem i żadnych stringów nie widziałem

Hmm stroje w FFX-2 są aż za bardzo odkryte - właśnie taka Rikku może sobie hasać po Mt Gagazet w krótkich spodenkach i z odkrytym brzuchem - "ciut" to nielogiczne, ale co tu sie czepiać gry..

A sama Rikku jednak bardziej mi sie podoba w FFX - w FFX-2 jest trochę udziwniona.
Najwięcej strojów miały panienki z YuRiPa i nie wyszło im to na dobreJaco pisze:Tak wogóle wracając do wątku kto miał najwięcej stroi to nie możemy zapominać o Wardzie i Kirosie. Mieli aż trzy - mundurki, codzienne i te z Esthar n

Heh... Najbardziej to mi się podoba strój Vincenta
(wyłączając jego buty... Jaki on ma rozmiar stopy? X_x) Ten taki...Poddarty lekko czerwony płaszczyk... I jego szpony
No, może być jeszcze płaszczyk Irvine'a... Jakby był czarny
Mam fioła na punkcie płaszczy
O, i płaszcz Sephirotha! To już wszystkie? xD
Squall ma fajne spodnie, ale jego kurteczka jest ciut przykrótka... I to futerko nie za bardzo mi się podoba
Strój Dagger/Garnet przypomina mi.... strój kąpielowy...
A u Freyi fajne pomarańczowe gatki wystają spod przykrótkiego płaszczyka
Ale żeby za bardzo nie narzekać na FF9 to powiem, że Kuja mi się... Ehem, strój Kuji mi się podoba...
Szczególnie jego wysokie opancerzone buty... Zbroja... I...Hmm... Metalowe stringi? (pas dziewiczy
) Nie, nie wiem jak to nazwać ^^"
Swoją drogą, ciekawe czemu klate tak pozasłaniał kilkoma warstwami ciężkiej zbroi, a na dole tak się roznegliżował...

Squall ma fajne spodnie, ale jego kurteczka jest ciut przykrótka... I to futerko nie za bardzo mi się podoba

Strój Dagger/Garnet przypomina mi.... strój kąpielowy...

Ale żeby za bardzo nie narzekać na FF9 to powiem, że Kuja mi się... Ehem, strój Kuji mi się podoba...

Swoją drogą, ciekawe czemu klate tak pozasłaniał kilkoma warstwami ciężkiej zbroi, a na dole tak się roznegliżował...

Luna pisze:wyłączając jego buty... Jaki on ma rozmiar stopy? X_x
Dwa swietne dodatki do tego ubioru,chciał bym mieć cos takiego:DLuna pisze:I jego szpony
<Garnet widziałs coś takiego może w sprzedaży :D >
Stalowe "gacie" :DLuna pisze:Zbroja... I...Hmm... Metalowe stringi? (pas dziewiczy ) Nie, nie wiem jak to nazwać ^^"

Ostatnio zmieniony wt 20 wrz, 2005 20:14 przez TomajS, łącznie zmieniany 1 raz.
FF XII W trakcie katowania
Tidus ma fajne buty.
Zell ma fajne spodnie.
Aeris ma za krótką i pozbawioną gustu sukienkę.
Tifa głupio wyglada w szelkach.
Cloud wyglada jakby nosił opancerzona pidżamę ^^
A najlepiej ubrano chyba Red'a
Zell ma fajne spodnie.
Aeris ma za krótką i pozbawioną gustu sukienkę.
Tifa głupio wyglada w szelkach.
Cloud wyglada jakby nosił opancerzona pidżamę ^^
A najlepiej ubrano chyba Red'a
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.