Najlepszy Final !!!
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
WiemLucrecia pisze:[off topic]Ale Twój argument, Go-Go, też nie był poważny. [/off topic]

Grałam w FF8, póki mi się nie zacięła.Darios2 pisze:Go-Go pewnie tak powiedziała bo grała tylko w tą poza X i X-2
Grałam w FF9 dawno, dawno temu.
Więc skoro nie wiesz, to się lepiej nie udzielaj. Koniec tematu. Dzizas.
FF7
FFX
FF9
FF8
FFX-2
To styl Go-Go - nawet nic nie pisz bo i tak z nią nie wygrasz 
Dobra koniec tego offa ;P Każdy napisał i myślę, że wystarczy
[ale nie ja o tym decyduje:P]
FF9 mi się podoba... jednak po Fossil Roo mi się znudziło i jakoś nie mogę do niej wrócic... w tej grze brakuje mi limitów a Trance! jest denerwujący...
Na pierwszym miejscu postawię FFX.. chociaż też łapanie potworów mi się nudzi.. ale wrócę.. przejdę.

Dobra koniec tego offa ;P Każdy napisał i myślę, że wystarczy

FF9 mi się podoba... jednak po Fossil Roo mi się znudziło i jakoś nie mogę do niej wrócic... w tej grze brakuje mi limitów a Trance! jest denerwujący...
Na pierwszym miejscu postawię FFX.. chociaż też łapanie potworów mi się nudzi.. ale wrócę.. przejdę.

Zagłosowałam na ff7 ale każda część jest inna i świetna,np. w ffVII - był świetny czarny charakter ( oczywiście nikt nie wie o czym mowa :D ) a ffVIII miała najlepszych głównych bohaterów (chyba głównie Squall, niestety Cloud mu nie dorównuje) Truuudna decyzja. W ffIX niestety nie grałam, i jeśli ktoś chce mi przysłać swoje za darmo to bardzo chętnie 

Jak siostra rozwiąże zagadkę niedziałania FF 9 u was, to chyba da ci pograć : >?
Ja się już dawien dawno wypowiedziałam, który final uważam za najlepszy i nawet po przejściu 4 i graniu w 5-tkę zdania nie zmieniam.
Ja się już dawien dawno wypowiedziałam, który final uważam za najlepszy i nawet po przejściu 4 i graniu w 5-tkę zdania nie zmieniam.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
He he, straciłam nadzieje, że sie odpali i już mnie ciekawość zżera, jak słyszę te wszystkie opinie o FF9.Sephiria pisze:Jak siostra rozwiąże zagadkę niedziałania FF 9 u was, to chyba da ci pograć : >?

Dołączam więc FF9 do moich ulubionych Finali zawczasu, bo jak mi sie uda odpalić, to MUSI sie spodobać. :D :D :D
-
- Cactuar
Ja mam FF9 i jak do tej pory (czyli rok temu) to działa. Niewiem jak teraz (po 2 reinstalkach i zmianie hardware'u) ale sprawdzę z ciekawości. Gram na ePSXe (konfiguracja by Krypta
).

"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Sprawdze, musiałam ominąć.OneWingedAngel pisze:A masz patcha? Dałem linka do dobrego patcha w pomocy technicznej.
Ściągnę,łam z Krypty ePSXe pod FF9 ale nic z tego nie było. Najpewniej sprzedam tę wersję i poszukam na Allegro takiej, która mi pójdzie na PS2. Przepraszam za mały OT, zajrzę do helpa i może mnie oświeci...Ja mam FF9 i jak do tej pory (czyli rok temu) to działa. Niewiem jak teraz (po 2 reinstalkach i zmianie hardware'u) ale sprawdzę z ciekawości. Gram na ePSXe (konfiguracja by Krypta n).
Musi, musi. Pewnie ale jak będę miała i przejdę to będę żałować że nic mi nie zostało (tylko I,II,III)Ivy pisze:Dołączam więc FF9 do moich ulubionych Finali zawczasu, bo jak mi sie uda odpalić, to MUSI sie spodobać.