Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio jak oglądałam stroje w FFX-2 to doszłam do wniosku, że najgorsze ma Rikku... Prawie wszędzie musi być połączenie takiego niebieskiego z pomarańczowym bleeh... Za to najlepsze ubranka ma chyba Yuna w FFX-2
Ostatnio zmieniony ndz 22 maja, 2005 14:41 przez Eiko, łącznie zmieniany 1 raz.
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Nie wiem kto miał najlpesze ciuchy ale moim zdaniem większość ciuchów i ogólnie postacie z FFIX to porażka. SRY dla wszystkich fanów tej części ale jak dla mnie jest zbyt cukierkowato. Nigdy nie umiałem się utożsamić z żadną z postaci z FFIX choć tylko ze względów wizualnych - charakterki miali wporzo 

Nie ty jeden, mam paru znajomych z ktorymi wyszedl raz przypadkiem temat Finali.. VII/VIII zachwyt.. IX - nie graj, zjebana, ograniczona, jednotorowa, prostolinijna etc etc.. coz, kazdy final jest genialny, ale sa genialniejsze i te mniej genialne^^ ale powracajac do urwanej mysli, tak Rinoa ma najlepszy stroj w serii FF i wyglada w nim kawaii, popieram ^^Sayianin pisze:FFIX to porażka.
~~~<< piesek preriowy >>~~~
koszmarny ma ten strój... Ale Steiner ma fajną zbrojęAshramus pisze:Rinoa ma najlepszy stroj w serii FF

Yuna-Lady Luck - porażkaEiko pisze:ubranka ma chyba Yuna w FFX-2

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Przeciwnie - jej strój Lady Luck uważam za jeden z jej najlepszych strojów, a także najlepszy ze strojów Lady Luck wszystkich trzech dziewczyn(drugie miejsce Paine i "slutowata" Rikku na szarym końcu, daleko dleko z tyłu).
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Mi się właśnie nie podoba Lady Luck u Rikku...Izrail pisze:Yuna-Lady Luck - porażka
Rikku ma chyba dwa czy trzy fajne stroje (jak dla mnie): Thief, Black Mage i Gun Mage
U wszystkich dziewczyn podoba mi się tylko strój Gun Maga i White Maga ewentualnie może być Black Mage
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Go Go Yubari
- Ifrit
zgadzam sie..getry..a fuu..Izrail pisze:koszmarny ma ten strój

zobaczice sobie ta rinoe http://www.cgnetworks.com/galleryimages ... medium.jpg
chcialam sobie kiedys kupic taka :D :DLucrecia pisze:Tja, tylko to rusztowanie z tyłu...

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Squall uciekłby z krzykiem. O_o Heh, to się bardziej na jakiś symulator walki nadaje.Garnet pisze:zobaczice sobie ta rinoe http://www.cgnetworks.com/galleryimages ... medium.jpg

...Ale uważaj, to chyba gorsze niż gorset.Garnet pisze:chcialam sobie kiedys kupic taka