Mwahahaha!!! I'll rule the world - best villain :]
Moderator: Moderatorzy
To byla ironia:P Niestety jest bardzo szpampowy.. Jesli byla by retrospekcja i okazalo sie, ze w mlodosci Exdeatha zgwalcil jamnik jego dziadka i od tego czasu znienawidzil swiat, bylby jeszcze lepszy.. Mwahahaha.. Mogliby zrobic Final Fantasy Ultimate Ballte - BBB z wszystkich czesci jednocza sie i tworza konglomerat mroku! =^-^="
~~~<< piesek preriowy >>~~~
Hmmmmmm, tylko są trudności z przedstawieniem jego dziadka.Ashramus pisze:Niestety jest bardzo szpampowy.. Jesli byla by retrospekcja i okazalo sie, ze w mlodosci Exdeatha zgwalcil jamnik jego dziadka i od tego czasu znienawidzil swiat, bylby jeszcze lepszy..

Mmmmmmmmm... ^^Ashramus pisze:Mwahahaha.. Mogliby zrobic Final Fantasy Ultimate Ballte - BBB z wszystkich czesci jednocza sie i tworza konglomerat mroku! =^-^="
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
I wypowiadają wojnę YR (bez P)Ashramus pisze:Mogliby zrobic Final Fantasy Ultimate Ballte - BBB z wszystkich czesci jednocza sie i tworza konglomerat mroku! =^-^="

Też bym znienawidziłaAshramus pisze:ze w mlodosci Exdeatha zgwalcil jamnik jego dziadka i od tego czasu znienawidzil swiat

Ostatnio grając w FF8 zauważyłem coś, na co nie zwróciłem uwagi przechodząc grę pierwszy raz. Chodzi mi o wygląd Ultimecia Generator. Otóż, jest to
Kod: Zaznacz cały
pierwsza forma Ultimecii zwisająca z Ultimecia True. :shock: Całkiem ciekawie to zrobili graficy, na przykład te żyły...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Ivy chyba na razie nie wie o co chodzi... Ale obaj byli ... dziwni. Ani to mózgu, ani wyglądu... Wielkie, niekształtne coś...Sephiria pisze:Racja Ivy - Exdeath był równie bezpłciowy, jak Zemus/Zeromus.
Poza tym, bardzo oryginalne imię : "Była/y Śmierć"Ashramus pisze:Exdeath: mroczny i potezny. Imie wymawiane z lekiem..

I tu się zgodzę.Ashramus pisze:To byla ironia:P Niestety jest bardzo szpampowy
To on w ogóle miał charakter? Nie zauważyłam... Lubię postacie które pojawiają się nagle znikąd i mają niewyjaśnione intencje. Bardzo sensowne...Ababeb pisze:I tak lepsza bezpłciowość Exdeatha, niż prawie absolutny brak charrrrrakterku Zeromusa. -_-

Zgadzam się.
Zresztą, w przeciwieństwie do innych czarnych charakterów Właśnie tym (i jego sposobem bycia, oczywiście) przewyższa innych złych. 

Kod: Zaznacz cały
w końcu obejmuje władzę nad światem. Co prawda tylko na rok, ale zawsze.

Seymour pojawił się na grze SNESowej? Chcesz powiedzieć że FF10 wydali na SNESie?! Rany, tyle mnie ominęło!
Gdzie można ściągnąć? 

Grał w poprzednie części.Izrail pisze:Poza tym co on w tej swojej wiezy cały czas robił... Rolling Eyes

Świr ze świetnymi tekstami i zabójczo charakterystycznym śmiechem... Makijażem zresztą też...Izrail pisze:A Kefka to typowy świr,
Porównajcie Kefkę z ExDeathem i zobaczcie, kto wygra? ExDeath, który potrafił wypowiedzieć kilka słów, np. "Cały świat będzie mój","zniszczę was".....Ababeb pisze:Właśnie tym (i jego sposobem bycia, oczywiście) przewyższa innych złych
Ostatnio temat się zrobił "męski". Trzeba wspomnieć chociażby o Edei, która co prawda do końca mroczna nie była, ale swoją rolę świetnie odegrała...
[ Dodano: Pon 20 Cze, 2005 ]
Trzeba wspomnieć, że do wyboru mamy tylko dwie panie.... :D