Taak przepiękny jest , nie ma co... Gdyby był konkurs na największego brzydala z FF to wydaje mi się że Kefka zdobyłby wysokie miejsce, nawet mając jako konkurencję niektóre potwory...Lucrecia pisze:A propos ładnych chłopców -- Sorrow, FIY Kefka też podpada pod definicję bishounena.
Mwahahaha!!! I'll rule the world - best villain :]
Moderator: Moderatorzy
1) długie blond włosyGildor Laavel pisze:Taak przepiękny jest , nie ma co... Gdyby był konkurs na największego brzydala z FF to wydaje mi się że Kefka zdobyłby wysokie miejsce, nawet mając jako konkurencję niektóre potwory...Lucrecia pisze:Kefka też podpada pod definicję bishounena.
2) makijaż
3) wysoki (?)
4) zero tłuszczu na brzuchu
5) płaska klata, widać chyba nawet jakieś mięśnie
6) skrzydła
Czyli pod definicję podpada.

PS: Nie twierdzę, że mi się podoba [...bo się nie podoba, jasne?

No co Ty!Boni pisze:To by i tak nic nie zmieniło. Musiałby się ew. na nowo urodzić z XY a nie XX

Całkiem niedawno był taki ciekawy artykuł na ten temat... albo w 'Polityce', albo w 'Wysokich Obcasach'. :D Wynikało z niego jednoznacznie, że współczesna medycyna czyni cuda. :D
Każdego/każdą spokojnie da się przerobić. ^^
[Ok, koniec tej oftopiczalni z mojej strony.]
In maj skromnas opińjon, niesamowitym villainem był Kefka. Ten jego śmiech...
Co prawda na początku sprawia wrażenie zwykłego świra, o tyle później raczej... niezwykłego świra.
Gdyby tak jeszcze był trudniejszy do pokonania... 

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Bonifacy_i_zdun pisze:Ja bym wolał Kuję jako kobitkę
Hej, przecież on wygląda jak kobieta. Cienie na oczach, błyszczyk , szałowe ciemne paznokcie. "trancewestyta"

Dla mnie chyba jednak pozostanie Sephiroth, chociaż Kuja ze swoim błyszczykiem i cieniami też jest kuszący.. A więc może napiszę inaczej:
Sephiroth wygrywa u mnie za ten wspaniały nadmiar testosteronu- facet wie czego chce i świetnie wygląda..
Kuja zaraz obok niego- za to że jako jedyny facet dobrze wygląda w makijażu i piórach, jest narcyzem i świrem z powołania... do tego ten niewinny dziecinny wygląd
W czołówce jest jeszcze Kefka- za teksty i uroczy śmiech..co do wygladu a'la clown - pomyłka chara designera..
Sephiroth wygrywa u mnie za ten wspaniały nadmiar testosteronu- facet wie czego chce i świetnie wygląda..

Kuja zaraz obok niego- za to że jako jedyny facet dobrze wygląda w makijażu i piórach, jest narcyzem i świrem z powołania... do tego ten niewinny dziecinny wygląd

W czołówce jest jeszcze Kefka- za teksty i uroczy śmiech..co do wygladu a'la clown - pomyłka chara designera..
Ale nie jest kobietą, a co mi po takiej Kui...faris pisze:Hej, przecież on wygląda jak kobieta. Cienie na oczach, błyszczyk , szałowe ciemne paznokcie. "trancewestyta" n Bardzo go za to lubię.... Myślałam, że nie wytrzymam, jak zobaczyłam jego tekst: (nie wiem czy tak dokładnie szło) I must say, I truly love you all skierowany do drużyny.....
Swoją drogą w FF9 dawno grałem i niezabardzo wczytywałem się w czyjekolwiek teksty... chyba będę musiał to nadrobić...
A pro po Necrona... on jest villainem tak właściwie ;]
Obecnie przewiercam na wylot FF8 i ciężko mi to idzie :]
[ Dodano: Sob 14 Maj, 2005 ]
...a skąd ten pomysł, że K ma błyszczyk?

glamorous vamp