ale nie żółtych

no ale i tak LuLu wymiatała....kiedyś sobie uszyję taką sukienkę

Stroju "Jóny" nie skomentuje, bo to zakrótkie kimono i kalosze mówią same za siebie

mundurki są faaaajne... :D
Moderator: Moderatorzy
to dlaczego ubrała sukienke? niech sie zdecyduje czy chce sie przystroić czy też założyć hełm i zbroję.... bo przecież tak sie powinna wybrać na wielką bitwę....A jakie obuwie byś jej dała do wyprawy na Sin?? Sandałki??
Przepraszam, myślałem o czymś innym...sea_swallow pisze:a gdzie ty tam zauważyłeś, że pisałem że to szkolne mundurki
Taak jest cudownie do niczego... Jedna nogawka od spodni krótsza, jakieś farmazony, to już Wakka jest od niego lepiej ubranyKairi-chan pisze:stroju tidusa i tak nikt nie przebije
No Gildor to już sobie sporo naplusowałeś u kilku osób, zwłaszcza pań.Tak, u mnie też. Lulu w sukni z pasami rządzi, prawdziwy black mage w wydaniu babskim. O Auronie już się rozpisywałyśmy. Wystarczy, ze chce tak kota nazwaćGildor Laavel pisze:A tak na serio to z FFX typuję Lulu i (s)Aurona...
niektóre z moich rybek ponazywałam imionami z finala, był np cloud i rikku i zack..... zack nadal zyje.... rikku gdzieś zaginełą....a biedny cloud zwariował... dosłownieGo-Go-Yubari pisze:Wystarczy, ze chce tak kota nazwać
napewno byłby plastikowy.... jeśli można kupić jakiś strój z finala to zawsze jest plastikowy T_TGildor Laavel pisze:Nie wiecie ile kosztowałby taki płaszczyk w stylu pana Aurona?
A dlaczego mieliby nie? Chociaż w sumie musiałabyś sobie dekolt trochę zmniejszyć, myślę, że to trochę utrudniałoby męskiej kadrze nauczycielskiej prowadzenie zajęćIreth pisze:.myslicie że mnei wpuszczą do szkoły
Czy ja wiem czy to taki dres? Mnie to wygląda raczej na bojówki.Ireth pisze:fioletowy dresik Clouda
Oj tak...Ireth pisze:taki Auronowy płaszczyk to fajny by był ..alebo taki Irvine'owy