Ulubiony motyw muzyczny z serii...
Moderator: Moderatorzy
Kermi - po co tyle emocji - każdy Twój post jest taki "wykrzyczany" 

Chyba do płytki z AC dodam też oryginalny soundtrack, bo jest wspaniały. Ech, pomyśleć, że takie dobrze znane melodie mogą na nowo zachwycać :]

Jeden z moich ukochanych, właśnie u mnie leci :DEiko pisze:Narazie mam w liście cudowne "You can hear the cry of the planet" n
W newsach jest wzmianka o spisie utworów do ACSeVeR pisze:A czy moglby mi ktos podac tytul piosenki z Advent Children w momencie gdy widzimy jak komorka spada na dno jeziora.. a po chwili widzimy jezioro w ktorym pochowana zostala Aeris?

Pod koniec tego miesiąca jest premiera w Japonii - a więc pewnie pojawi się w "różnych " źródłachSeVeR pisze:PS. Mozna juz gdzies zakupic OST-a z FF AC?

To chyba zależy od tego,jak ta piosenka jest podpisywana, bo u mnie jest właśnie tak, jak napisała EikoSephiria pisze:Can You hear the Cries of the Planet ;]

Kod: Zaznacz cały
ta filmowa zrobiła na mnie wrażenie
Nie wiem, jaki to ma numer - przypomnij sobie, jaka melodia leciała np w Forgotten City (potem chyba przez cały czas). Tego się nie da zapomniećKermi pisze:A co to za nagranko, to "you can hear...", bo mam nagranka w midi i nie są popodpisywane, tylko powiedzmy 1-15 albo coś... i nie znam się na tytułach ;]

Ostatnio coś mnie wzięło na "Interrupted by Fireworks" - z tego, co pamiętam, pojawiało sie to np na randce

Jedno małe spostrzeżenie - w AC
OneWingedAngel jakby miało zmienione słowa....czy tylko mi sie tak wydaje? ;)
Zmienione raczej nie są, tylko dodali pare nowych w momencie
jak się wieżowiec Shinry walił
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Teraz gra sobie u mnie "Trail of Blood" - kojarzy się
Seymour Battle w wersji Black Mages - warte posłuchania, podobnie jak Decisive Battle z FFVI :]
ze sceną w budynku Shinry - sceneria po przejściu Sephcia i odkrycie,że Jenova zniknęła..