a tak poza tym dodalam Lu-fajny makijaz,stroj,glos...
Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
Sephiria-mowiac garnet mialam raczej na mysli moj galowy stroj
(pisalam gdzies ze lubie takie stroje i filmy kostiumowe
),chociaz tak jak napisalam teraz wprowadzilam pewne modyfikacje co do kolorku moich ubiorow...
..a Kuja w trance mi jakos nie pasi...dlatego staram sie go zawsze udobruchac jak wpadnie w to :D
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
Madtrax
-
Madtrax
To prawda. Czytalem na jednym z Twoich albo Sephirii postow w temacie na najglupsza postac ze Tidus to jakis tam chybaa narwany glupek(wydaj mi sie ze to wasze posty choc moge sie mylic...).Mi jak najbardziej odpowiada. Tak samo Squall(pojawila sie opinia o tym ze to mul). Postaci w ff tak sa dobrane ze powinny sie podobac i nie sa tak powierzchowne jak mogloby sie wydawac. Te cechy postaci decyduja wlasnie ze seria ff jest pod wzgledem emocjonalnym lepsza od np. bg 
-
Browar
-
acid_sliver
eh, for me to mistrzostwem swiata jest vincent... super plasz z wysokim, zapinanym pasami kolnierzem... i ogolnie, klimat ubioru vnicenta jest caly super:) tifa, za te jej skromnosc, ktora tak wiele pokazuje...
w osmece squall mial fajna kurtalke (i blizne!), a irvine rekawiczki bez palcow... no, i to tyle:) a z dyszki to LULU!!! geez, i loved this game, jak to sie mowi:) no, i auron tez ma niezle ciuchy:)
-
Madtrax