nio jak to Sephiria nie lubisz takich imprez ..ja dawniej to zawsze punktualnie co tydzien ...to byly czasy...
Kamon4 co do tego dzialu to mozna taki zalozyc przecie w ogolnych...
a najlepszy mialby byc ff11?..gdzie praktycznie nie ma fabuly..no cuz,rozni ludzie-rozne gusta..
prosze o niepisanie tego typu wypowiedzi....nie wnosza nic nowego do dyskusji i sa zbedne...jesli ci 'to tito' ( )..to po prostu nie odpowiadaj na temat...
a na 10 tak jak mowilam glosowala pewno osoba ktora napisala tu 1-5 postow...
kazdy najlepszy?..ehmm..ff5 na rowni z ff6? albo ff7 z ff8?...przecie kazda seria ma gorsze i lepsze czesci,tak samo square ma lepsze i gorsze gry...na chyba ze juz naprawde nie dostrzegasz zadnych roznic
Najlepsza, najfajniejsza, najwspanialsza, najgenialniejsza jest ósemka. Jest tak nie tylko dlatego, że to był mój pierwszy Final, ale po prostu 8 najbardziej mi się podoba. A grałem we wszystkie do FF9. Lubię też FF5, FF6, później dopiero FF7 i FF9.
Garnet wybacz ale ja nie napisałem że wszystkie finale są takie same! Po prostu nie mogłem się zdecydować, która część jest najlepsza bo wszystkie mi się podobają. Czy to źle że komuś podobają się dwie części i nie może zdecydowanie powiedzieć, która lepsza?? Powiedzmy, że doceniam indywidualność każdej części serii i niechciałbym jakoś szczególnie wyróżniacz nad inną.