Ulubiony motyw muzyczny z serii...
Moderator: Moderatorzy
- Markfrompoland
- Cactuar
popieram, pozatym z VIII to:Haker pisze:Mi się podobał motyw z ataku na Dollet
Liberi Fatali - wiadomo
Maybe I'm a Lion - theme squalla z zamku ultimeci bodaj
Eyes on me -

starting up - krotki utwor miedzy innymi z fmv na wierzy w dolet
force your way- walka z bossami 'normalnymi'
never look back - m.in. z uciekania z dollet przed pajakiem.
The Man with the Machine Gun - no zgadnijcie

roses and wine - ciezko mi wytlumaczyc ;p
Ride On - z latania ragnarokiem
mods de chocobo - :D
i jeszcze sporo innych ale nie pamietam tytulow, to samo tyczy sie VII, z FF VIII to jedyny(oryginalny :D) soundtrack jaki mam, moze dlatego spamietalem tyle

Mam pytanko wie ktos moze czy soundtrack z FF VII, oficjalny tez jest w midi? O_o (pewnie nie, glupie pytanie ale chce sie upewnic bo nie wiem czy kupic

Nienawisdze tego. Power Rangers mi się przypominają jak tego słucham, dlatego zawsze chciałem ja najszybciej bossa rozwalićMyr pisze:force your way- walka z bossami 'normalnymi'

Nie sądzę...Myr pisze:oficjalny tez jest w midi

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Ja nienawidzę muzyki z walk z bossami w ff9 - kiedy pomyślę, że za każdym razem męczyłam sie z kradzieżą cennych przedmiotów.... >_< Nie za dobrze mi sie kojarzyIzrail pisze:Myr napisał/a:
force your way- walka z bossami 'normalnymi'
Nienawisdze tego. Power Rangers mi się przypominają jak tego słucham, dlatego zawsze chciałem ja najszybciej bossa rozwalić Laughing

Za to miło wspomninam muzyczkę z walki podczas przedstawienia "I Want to Be Your Canary" - szkoda, że pojawiła sie na tak krótko.
Moze jeszcze "Fithos..."Myr pisze:i jeszcze sporo innych ale nie pamietam tytulow

Tommy rox!Sephiria pisze:grzeszki twojej wczesnej młodości wydały się

Tą akurat uwielbiam - szybkie, z dibrymi przejściami i pasująca :] chociaż jak miałem jej słuchać ponad 40 razy podczas walki z Ozmą, to jednak troche już denerwowałaFaris pisze:a nienawidzę muzyki z walk z bossami w ff9

co do chórków z FF8 to jeszcze Extreme jest :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...