WiemOrion pisze:Erelen,Ty naprawdę masz talent!
Final Fantasy Art&Fanart
Moderator: Moderatorzy
-
Erelen_Galakar
Dobry szkic podstawą dobrej pracy.... Nie wywiniesz sie tak łatwo, czekam na dalsze prace!Erelen_Galakar pisze:Oczywiście, że Vivi Tylko, że w wersji dorosłej (nie lubię dzieciaków)
Orion napisał/a:
Erelen,Ty naprawdę masz talent!
Wiem Ja tam się wcale nie chwalę, ja po prostu do wszystkiego mam talent
-
Erelen_Galakar
-
Orion
-
White SeeD
-
Erelen_Galakar
-
Orion
Erelen ..toż to arcydzieło!! nie martw sie że inni cie mogą nie doceniać...Van Gogh też miał ciężko ... i tylko jeden obraz sprzedał
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
-
Lady Luck
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
DiEs
Beatrix i Kuja wołają jednym głosem: "Me! Pick me!"Ivy pisze:Kusi...
Ojjj kusi....
A może...
...a może jednak....
Niech to będzie Trance Kuja albo Lady General, błagam..............
Erelen, jak zwykle dwie opcje do wyboru, make your choice: miło czy szczerze?Erelen pisze:Tylko proszę być łaskawym, jeszcze nie skończyłem Choć jak skończę to wyjdzie arcydzieło
Wiesz, nie, żebym Ci od razu chciała podcinać skrzydła... ale...
Chyba tylko na fanartach.Erelen pisze:Poza tym osoby pokiereszowane wyglądają dojrzale
W realu wyglądają po prostu brzydko.
Btw, żeby nikomu nie zrobił się jakiś kompleks, wrzucę tu chyba jakieś swoje dawne arcydzieło (dawne, bo przestałam rysować ładnych parę lat temu.) Jak tylko będę mogła rozfoliować skaner... co nastąpi, mam nadzieję, niebawem.
Bo się nie znał na marketingu, co zresztą jasno wynika z jego biografii.Ireth pisze:Van Gogh też miał ciężko ... i tylko jeden obraz sprzedał
Ładnie, nawet bardzo ładnie, ale ja generalnie nie lubię niedończonych artów. [To dotyczy też Twojego Viviego, Erelen.] Dokończ, a pogadamy.Go-Go pisze:Oto Shiva rysowana w Paintcie. Wersja robocza #2
-
Erelen_Galakar