saga Fallout

Bard's Tale, Eye of the Beholder, Ishar, czy z ostatnich lat Gothic albo Baldur's Gate. To wszystko są synonimy dobrego "rolpleja".

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Jakkolwiek sama bardzo lubię gry Interplaya i Black Isle (BG w szczególnoci), to proszę wrócić do tematu wtku.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Post autor: King VERMIN! »

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Patrzę na to i mam nawet mniejsze zastrzeżenia do 3D w Fallout niż myślałem, na razie widać było, że gra została wstrzymana na dosyć wczesnym stadium produkcji, bo nieco niedopracowań interfejsu jest, graficznych i nieco mało animacji ruchów, ale wyglądało obiecująco. Ale tak czy tak... jak Fallout to tylko w 2D, absolutnie.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Diann
Kupo!
Kupo!

Post autor: Diann »

Za 18 dni Bethesda wypuszcza pierwszy i oficjalny trailer Falla 3 :]
A, no i są dwa nowe koncpt arty... ZAJEBISTE xD
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Patrzę na to i mam nawet mniejsze zastrzeżenia do 3D w Fallout niż myślałem, na razie widać było, że gra została wstrzymana na dosyć wczesnym stadium produkcji, bo nieco niedopracowań interfejsu jest, graficznych i nieco mało animacji ruchów, ale wyglądało obiecująco. Ale tak czy tak... jak Fallout to tylko w 2D, absolutnie.
Ja płaczę bo tak to miało mniej więcej wyglądać. Niech Bethesta spłonie i nie wypuszcza tej gry, bo już widzę recenzje... "Nie dorównuje poprzednim częściom"
Diann
Kupo!
Kupo!

TO JEST WERJSA PROJEKTU VAN BUREN!!!!!!!
To co oglądaliście nie ma nic wspólnego z fallem wypuszczanym przez bethesdę.
Bethesda pokaże pierwszy trailer z falla 3 robionych przez niego za 18 dni i to bedzie pierwszy oficjalny trailer gry.
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

O JEST WERJSA PROJEKTU VAN BUREN!!!!!!!
To co oglądaliście nie ma nic wspólnego z fallem wypuszczanym przez bethesdę.
POWAŻNIE?!?!?!?!?
Diann
Kupo!
Kupo!

ja miałbym zartować o fallu??? :?
jedna z grafik

A to jest news z dnia 2 maja 2007:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=33200
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Stary ja WIEM o tym, że to co pokazywałem to Fall który miał być, ale nie będzie go, bo wzięła się za niego firma która nie umie robić ciekawych RPG :/ Żal mi tego bo to co pokazywałem wyglądało całkiem fajnie (dokładniejsze robienie postaci, grafika) jak na tak wczesną fazę produkcji. Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla :/
Diann
Kupo!
Kupo!

King VERMIN! pisze:Stary ja WIEM o tym, że to co pokazywałem to Fall który miał być, ale nie będzie go, bo wzięła się za niego firma która nie umie robić ciekawych RPG :/ Żal mi tego bo to co pokazywałem wyglądało całkiem fajnie (dokładniejsze robienie postaci, grafika) jak na tak wczesną fazę produkcji. Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla :/
Ja też się o to boję, ale nie pozostaje nic innego niż czekać...
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

King VERMIN! pisze:Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla :/
O tak, jeszcze się okaże, że będzie z pierwszej osoby, walka będzie zręcznościowa, do tego świat będzie olbrzymi (i pusty, nudny, bez polotu), dużo questów (każdy taki sam z vacka)... -_-" Mam po prostu najgorsze przeczucia :/
Diann
Kupo!
Kupo!

Gveir pisze:
King VERMIN! pisze:Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla :/
O tak, jeszcze się okaże, że będzie z pierwszej osoby, walka będzie zręcznościowa, do tego świat będzie olbrzymi (i pusty, nudny, bez polotu), dużo questów (każdy taki sam z vacka)... -_-" Mam po prostu najgorsze przeczucia :/
Wyobrażasz sobie, jakia presja jest teraz wywierana przez całą społeczność fallout'ową na rosyjskich producentów?? Przecież jak Betheda spartoli falla, to pójdzie do piachu i nie pomogą już jej ani Morrowindy X lub Oblivion XII...

A tak, żeby umilić czekanie podam wszystkie grafiki koncepcyjne:
GRAFIKA UNO
GRAFIKA DUO
I OSTATNIA... narazie
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Dian Cecht pisze:A tak, żeby umilić czekanie podam wszystkie grafiki koncepcyjne:
GRAFIKA UNO
GRAFIKA DUO
I OSTATNIA... narazie
No cóż..moim skromnym zdaniem wyglądają fantastycznie i dobrze oddają postnuklearny, przygnębiający klimat.

Gveir oraz inni, obawiający się spartolenia kolejnej części - spokojnie. Przecież to, co w Falloucie jest najlepsze zostało już pokazane, wiec tak czy inaczej - może być tylko gorzej _^_. Poza tym, w razie klęski można powrócić do 'starych' części, które ułagodzą zszarpane nerwy i umilą czas po raz wtóry. A może za kolejnym już przechodzeniem gry odkryje się jakiś nowy, dotąd nieznany smaczek? ;)
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Grzybek Z Octu pisze:No cóż..moim skromnym zdaniem wyglądają fantastycznie i dobrze oddają postnuklearny, przygnębiający klimat.
No tak, arty powodują opad szczeny na kolana, są wspaniałe. Ale arty to nie gra... tylko w sumie szkice koncepcyjne.

Grzybku, zobaczymy, zobaczymy. Ja i tak się obawiam i wiem, że jak się zawiodę to będę zły :wink: A o ile do wcześniejszych części mogę wracać, to i tak przeszedłem je tyle razy, że już niewiele brakuje do braku chęci ;]
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Gveir pisze:No tak, arty powodują opad szczeny na kolana, są wspaniałe. Ale arty to nie gra... tylko w sumie szkice koncepcyjne.
True. bez grafiki 2D i rzutu izometrycznego Fallout nie będzie Falloutem :P. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mnie osobiście porażka Bethesdy nie wkurzy..powoli przestaję grać w konsolo/komputerowe cokolwiek. Chyba się starzeję. Damn :/
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
ODPOWIEDZ

Wróć do „RPG”