saga Fallout
Moderator: Moderatorzy
- King VERMIN!
- Cactuar
Patrzę na to i mam nawet mniejsze zastrzeżenia do 3D w Fallout niż myślałem, na razie widać było, że gra została wstrzymana na dosyć wczesnym stadium produkcji, bo nieco niedopracowań interfejsu jest, graficznych i nieco mało animacji ruchów, ale wyglądało obiecująco. Ale tak czy tak... jak Fallout to tylko w 2D, absolutnie.King VERMIN! pisze:http://youtube.com/watch?...related&search=
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
- King VERMIN!
- Cactuar
Ja płaczę bo tak to miało mniej więcej wyglądać. Niech Bethesta spłonie i nie wypuszcza tej gry, bo już widzę recenzje... "Nie dorównuje poprzednim częściom"Patrzę na to i mam nawet mniejsze zastrzeżenia do 3D w Fallout niż myślałem, na razie widać było, że gra została wstrzymana na dosyć wczesnym stadium produkcji, bo nieco niedopracowań interfejsu jest, graficznych i nieco mało animacji ruchów, ale wyglądało obiecująco. Ale tak czy tak... jak Fallout to tylko w 2D, absolutnie.
- King VERMIN!
- Cactuar
ja miałbym zartować o fallu???
jedna z grafik
A to jest news z dnia 2 maja 2007:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=33200

jedna z grafik
A to jest news z dnia 2 maja 2007:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=33200
- King VERMIN!
- Cactuar
Stary ja WIEM o tym, że to co pokazywałem to Fall który miał być, ale nie będzie go, bo wzięła się za niego firma która nie umie robić ciekawych RPG
Żal mi tego bo to co pokazywałem wyglądało całkiem fajnie (dokładniejsze robienie postaci, grafika) jak na tak wczesną fazę produkcji. Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla 

Ja też się o to boję, ale nie pozostaje nic innego niż czekać...King VERMIN! pisze:Stary ja WIEM o tym, że to co pokazywałem to Fall który miał być, ale nie będzie go, bo wzięła się za niego firma która nie umie robić ciekawych RPGŻal mi tego bo to co pokazywałem wyglądało całkiem fajnie (dokładniejsze robienie postaci, grafika) jak na tak wczesną fazę produkcji. Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla
O tak, jeszcze się okaże, że będzie z pierwszej osoby, walka będzie zręcznościowa, do tego świat będzie olbrzymi (i pusty, nudny, bez polotu), dużo questów (każdy taki sam z vacka)... -_-" Mam po prostu najgorsze przeczuciaKing VERMIN! pisze:Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla

Wyobrażasz sobie, jakia presja jest teraz wywierana przez całą społeczność fallout'ową na rosyjskich producentów?? Przecież jak Betheda spartoli falla, to pójdzie do piachu i nie pomogą już jej ani Morrowindy X lub Oblivion XII...Gveir pisze:O tak, jeszcze się okaże, że będzie z pierwszej osoby, walka będzie zręcznościowa, do tego świat będzie olbrzymi (i pusty, nudny, bez polotu), dużo questów (każdy taki sam z vacka)... -_-" Mam po prostu najgorsze przeczuciaKing VERMIN! pisze:Zaś znając Betheste zrobi oni morrondofalla
A tak, żeby umilić czekanie podam wszystkie grafiki koncepcyjne:
GRAFIKA UNO
GRAFIKA DUO
I OSTATNIA... narazie
- Grzybek Z Octu
- Moderator
No cóż..moim skromnym zdaniem wyglądają fantastycznie i dobrze oddają postnuklearny, przygnębiający klimat.Dian Cecht pisze:A tak, żeby umilić czekanie podam wszystkie grafiki koncepcyjne:
GRAFIKA UNO
GRAFIKA DUO
I OSTATNIA... narazie
Gveir oraz inni, obawiający się spartolenia kolejnej części - spokojnie. Przecież to, co w Falloucie jest najlepsze zostało już pokazane, wiec tak czy inaczej - może być tylko gorzej _^_. Poza tym, w razie klęski można powrócić do 'starych' części, które ułagodzą zszarpane nerwy i umilą czas po raz wtóry. A może za kolejnym już przechodzeniem gry odkryje się jakiś nowy, dotąd nieznany smaczek?

Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
No tak, arty powodują opad szczeny na kolana, są wspaniałe. Ale arty to nie gra... tylko w sumie szkice koncepcyjne.Grzybek Z Octu pisze:No cóż..moim skromnym zdaniem wyglądają fantastycznie i dobrze oddają postnuklearny, przygnębiający klimat.
Grzybku, zobaczymy, zobaczymy. Ja i tak się obawiam i wiem, że jak się zawiodę to będę zły

- Grzybek Z Octu
- Moderator
True. bez grafiki 2D i rzutu izometrycznego Fallout nie będzie FalloutemGveir pisze:No tak, arty powodują opad szczeny na kolana, są wspaniałe. Ale arty to nie gra... tylko w sumie szkice koncepcyjne.

Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !