No, tu się zgodzę. Mam dość ciągle tych samych druzyn. Dlatego zmieniam sobie drużynę raz na jakiś czas, żeby wytrwać.Ivy pisze:jest tak monotonnie - mało drużyn, po kilku meczach można dokładnie poznać możliwości, słabe punkty każdej z nich
Blitzball
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Harris
Jejka!! Pamietajcie ze Blitzball to minigierka - wlasciwa to zupelnie co innego 
Głowne nagrody (czyt. overdrive) pojawiaja sie po kolei raz liga raz turniej...
Attack Reels pojawi sie w turnieju juz za pierwszym razem - jezeli nie to resetujemy konsole (lub loadujemy - zwal jak zwal), Status Rells w lidze i na przemian, konczac rowniez na lidze z Sigilem Wakki (wczesniej zgarniajac Auchors Reels z turnieju) - caly czas loadujemy gre tak aby glowne nagrody pojawily sie za pierwsze miejsce...
Wg. mnie szkoda tracisz czas na blitzball... Wieje nuda!!!
[ Dodano: Wto 16 Sie, 2005 23:10 ]
Go Go Yubari albo jest bardzo honorowa albo sztucznie wydluuza sobie gre
Głowne nagrody (czyt. overdrive) pojawiaja sie po kolei raz liga raz turniej...
Attack Reels pojawi sie w turnieju juz za pierwszym razem - jezeli nie to resetujemy konsole (lub loadujemy - zwal jak zwal), Status Rells w lidze i na przemian, konczac rowniez na lidze z Sigilem Wakki (wczesniej zgarniajac Auchors Reels z turnieju) - caly czas loadujemy gre tak aby glowne nagrody pojawily sie za pierwsze miejsce...
Wg. mnie szkoda tracisz czas na blitzball... Wieje nuda!!!
[ Dodano: Wto 16 Sie, 2005 23:10 ]
Boni pisze:Go Go Yubari napisał/a:
Męcze lige, bo ciągle nie ma Jupiter Sigil jako nagrody >.<
Nie rozumiem. Wygrałem ligę, zobaczyłem, że nie ma jupitera, to resetowałem grę i znowu sprawdzałem i tak, aż w nagrodę będzie jupiter. Po co grać bez potrzeby. n
Go Go Yubari albo jest bardzo honorowa albo sztucznie wydluuza sobie gre
- Go Go Yubari
- Ifrit

Ale to obowiązkowy element dla tych, co kolekcjonują Sigile i chcą wszystkie Celestiale.. Ja mam narazie broń Tidusa i Yuny, a od zdobywania Sigila dla Wakki jest chyba gorszy jedynie ten dla Lu. Mecze są nudne, bo przewidywalne, a nasza drużyna po kilku godzinach gry jest właściwie niepokonana..Harris pisze:Wg. mnie szkoda tracisz czas na blitzball... Wieje nuda!!!
-
Harris
I tutaj zgadzam sie z Toba w 100%!Ivy pisze:Mecze są nudne, bo przewidywalne, a nasza drużyna po kilku godzinach gry jest właściwie niepokonana..
Wg. mnie najgorszy były motylki kimahriegoIvy pisze:Ja mam narazie broń Tidusa i Yuny, a od zdobywania Sigila dla Wakki jest chyba gorszy jedynie ten dla Lu.
Ale jezeli mowa o blitzballu to wracamy do tematu bo zaraz Go Go sie doczepi
-
B4-Hunter
Pamiętam moje pierwsze 12 godzin z FF X
. Z tego 6 godzin to była gra w Blitza :D. Byłem u kumpla na nocce gdy jeszcze nie miałem PS2. Jak mi dał konsolke o 21 tak o 3 poszedł spać i jak się obudził to grałem w Blitza myślał że wogóle nie spał bo jak zasypiał i wstawał było to samo
.
Szczerze mówiąc jesli w drużynie się skołuje z 2-3 Guado i da ich na obronę to nie ma mocnych mogą po 2-3 razy złapać atakujących i za którymś razem im odebrać piłkę
. Teraz każdy macz dla mnie to 7-8 do zera... szczególnie jeśli przeciwnik werbuje sobie nowego niedoświadczonego bramkaża
.
Szczerze mówiąc jesli w drużynie się skołuje z 2-3 Guado i da ich na obronę to nie ma mocnych mogą po 2-3 razy złapać atakujących i za którymś razem im odebrać piłkę
-
B4-Hunter
-
B4-Hunter
-
B4-Hunter
Nie trzeba. Powielenie schematu nie wyszloby na dobre.No ale cóż nie zobaczymy go więcej już w następnych FF
Ten z FFX-2 wcale nie był taki skopany. Nawet mnie wciagnał. Szczerze - grałam w niego więcej niż w tego z FFX. Moze i polegał tylko na statystykach i bywał nudnawy, ale zdobywanie cennych nagród(AP Egg), Scout level max czy odblokowanie Zanarkand Abes sprawiło mi sporo satysfakcji - tylko na początku drużyna była tak kiepska, że od razu ją zmieniłam i grałam tylko w pokazówkach z Kilika Beasts :D
-
B4-Hunter