No, tu się zgodzę. Mam dość ciągle tych samych druzyn. Dlatego zmieniam sobie drużynę raz na jakiś czas, żeby wytrwać.Ivy pisze:jest tak monotonnie - mało drużyn, po kilku meczach można dokładnie poznać możliwości, słabe punkty każdej z nich

Moderator: Moderatorzy
Boni pisze:Go Go Yubari napisał/a:
Męcze lige, bo ciągle nie ma Jupiter Sigil jako nagrody >.<
Nie rozumiem. Wygrałem ligę, zobaczyłem, że nie ma jupitera, to resetowałem grę i znowu sprawdzałem i tak, aż w nagrodę będzie jupiter. Po co grać bez potrzeby. n
Ale to obowiązkowy element dla tych, co kolekcjonują Sigile i chcą wszystkie Celestiale.. Ja mam narazie broń Tidusa i Yuny, a od zdobywania Sigila dla Wakki jest chyba gorszy jedynie ten dla Lu. Mecze są nudne, bo przewidywalne, a nasza drużyna po kilku godzinach gry jest właściwie niepokonana..Harris pisze:Wg. mnie szkoda tracisz czas na blitzball... Wieje nuda!!!
I tutaj zgadzam sie z Toba w 100%!Ivy pisze:Mecze są nudne, bo przewidywalne, a nasza drużyna po kilku godzinach gry jest właściwie niepokonana..
Wg. mnie najgorszy były motylki kimahriegoIvy pisze:Ja mam narazie broń Tidusa i Yuny, a od zdobywania Sigila dla Wakki jest chyba gorszy jedynie ten dla Lu.
Nie trzeba. Powielenie schematu nie wyszloby na dobre.No ale cóż nie zobaczymy go więcej już w następnych FF