Nie wiem jak Ty ale ja grałem w blitzballa tylko po to żeby mieć tego sigilaEiko pisze:No o dwójce mówiłamAle zapomniałam
Odpowiadałam na post Boniego, a tam było napisane
Po zdobywaniu sigila dla Wakki szczerze mam dość Blitzballa...
Blitzball
Moderator: Moderatorzy
-
Luter
Blitzball jest dopiero przyjemny, kiedy ma się naprawdę dopakowanych zawodników i zna niektóre techniki - kiedy nikt ci nie zagraża. Chociaż na razie nie zdobywałam sigila, więc nie wiem dokładnie, jak to jest...
Moim skromnym zdaniem, powinni dodać jeszcze kilka drużyn, z którymi dałoby się zagrać, albo jakieś naprawdę unikalne nagrody.
Moim skromnym zdaniem, powinni dodać jeszcze kilka drużyn, z którymi dałoby się zagrać, albo jakieś naprawdę unikalne nagrody.
- Nienormalny_PS2
- Malboro

Hmm ale wolę być czasem niepokonana, bo na początku Blitzballu w takim FFX-2 masz słabą druzynę, musisz wymieniać zawodników, bo przy odrobinie szczęścia wygrasz jedynie z Kilika Beasts... I po co to T_T. Ale trochę rywalizacji nie zaszkodzi, przyznam racjęNienormalny_PS2 pisze:Eeee to co to za rozgrywka jak nikt Ci nie zagraża,bez rywalizacji
- Nienormalny_PS2
- Malboro

I o to chodziFaris pisze:Hmm ale wolę być czasem niepokonana, bo na początku Blitzballu w takim FFX-2 masz słabą druzynę, musisz wymieniać zawodników, bo przy odrobinie szczęścia wygrasz jedynie z Kilika Beasts... I po co to T_T.
Faris pisze:Ale trochę rywalizacji nie zaszkodzi, przyznam rację
I po co to komu potrzebneTomajS pisze:A ja sie teraz biore za pakowanie na 99 lv.
Ciekawe ile wytrwam
Heh, skoro Jecht shota II tyle czasu się zdobywa, to sobie go odpuszczę, dwa mecze mi zostały do końca tego blitzball'a i tak jak szybko naczeła się euforia tak szybko się skończy
glamorous vamp
- Go Go Yubari
- Ifrit

U mnie się zaczęła dopiero za 8mym razemBoni pisze:Heh, skoro Jecht shota II tyle czasu się zdobywa, to sobie go odpuszczę, dwa mecze mi zostały do końca tego blitzball'a i tak jak szybko naczeła się euforia tak szybko się skończy
Heh, ja za jednym razem dwie rename ciachnełem. I tak mi to nie potrzebne.
Swoją drogą na krypcie piszę, że jak np. po wygraniu ligii, w kolejnej nie pokaże się sigil za pierwsze miejsce, to trzeba znowu przechodzić. U mnie było tak, że jak taka sytuacja miała miejsce, to ja robiłem reset combo (L1+R1 i ta cała reszta +select+start) no i load i tak robiłęm, aż w lidze za pierwsze miejsce mi się sigil nie pokazał.
Swoją drogą na krypcie piszę, że jak np. po wygraniu ligii, w kolejnej nie pokaże się sigil za pierwsze miejsce, to trzeba znowu przechodzić. U mnie było tak, że jak taka sytuacja miała miejsce, to ja robiłem reset combo (L1+R1 i ta cała reszta +select+start) no i load i tak robiłęm, aż w lidze za pierwsze miejsce mi się sigil nie pokazał.
glamorous vamp
Wczoraj się uparłam, że na statku do Luca zrobię Jecht Shot i wygram Blitzball'a, bo jak 1 raz grałam w X to grałam tak powiedzmy... aby grać... I jak się wydarłam kiedy w końcu za 7 razem udało mi się zrobić Jecht Shot, a potem w Luca wygrać za pierwszy razem Blitzball'a :D Moje największe osiągnięcie w tej grze do tej pory chyba... Wreszcie się kapnęłam o co łazi w tym Blitzball'u i wygrałam w pięknym stylu :D Wiem, ze się przechwalam może za bardzo, ale po prostu tak się cieszę, że nie wiem już komu mam to powiedzieć... 
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
- Go Go Yubari
- Ifrit

Bo zwykle za pierwszym razem tak się gra. Potem jak się opanuje grę, to gra się kolejny raz i jeszcze jeden. Ja pokochałam blitzballa dopiero teraz (za 8mym razem) i uparłam się, ze zdobędę wszystko i wszedzie i wszystkich pokonam. 160h i to chyba jeszcze nie połowa, ale gram powoli.Kermi pisze:Wczoraj się uparłam, że na statku do Luca zrobię Jecht Shot i wygram Blitzball'a, bo jak 1 raz grałam w X to grałam tak powiedzmy... aby grać...
Jest na to łatwy sposób: tam gdzie napis w tamtą stronę strzałki i X. Tzn. Jak napis u góryKermi pisze:I jak się wydarłam kiedy w końcu za 7 razem udało mi się zrobić Jecht Sho
Poczekaj na Nemesisa ^_^ I polecam pograc w Blitza więcej, można wygrywać nowe Overdrive'y dla Wakki i w ogóle. I polecam kupowac dobrych zawodników z innych druzyn. Pah Guado rlzKermi pisze:Moje największe osiągnięcie w tej grze do tej pory chyba...
Jak masz Tidusa na 40 levelu, a innych minimum na 20 i jesteś po 40 meczach, to wszystkie idą prościutko...Monotonia ażKermi pisze:Wreszcie się kapnęłam o co łazi w tym Blitzball'u i wygrałam w pięknym stylu
No i właśnie tak robiłamGo Go Yubari pisze:Jest na to łatwy sposób: tam gdzie napis w tamtą stronę strzałki i X. Tzn. Jak napis u góryKermi pisze:I jak się wydarłam kiedy w końcu za 7 razem udało mi się zrobić Jecht Shostrzałka i X w górę, po środku
sam X etc. Banalik
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
"Pure Morning" PLACEBO
Brother króluje, Brother rządzi, Brother nigdy nie zawodzi :D Brat Rikku jest na Airshipie(wiadomo gdzie)- po wyćwiczeniu był mim najlepszym zawodnikiem.Kermi pisze:A gdzie są najlepsi zawodnicy?
Ja nie miałam problemów ze zdobyciem Jech Shoot. Najwyżej raz się ręka powinie, ale to nie jest takie trudne.