Nie wiem jak Ty ale ja grałem w blitzballa tylko po to żeby mieć tego sigilaEiko pisze:No o dwójce mówiłamAle zapomniałam
Odpowiadałam na post Boniego, a tam było napisane
Po zdobywaniu sigila dla Wakki szczerze mam dość Blitzballa...

Moderator: Moderatorzy
Hmm ale wolę być czasem niepokonana, bo na początku Blitzballu w takim FFX-2 masz słabą druzynę, musisz wymieniać zawodników, bo przy odrobinie szczęścia wygrasz jedynie z Kilika Beasts... I po co to T_T. Ale trochę rywalizacji nie zaszkodzi, przyznam racjęNienormalny_PS2 pisze:Eeee to co to za rozgrywka jak nikt Ci nie zagraża,bez rywalizacji
I o to chodziFaris pisze:Hmm ale wolę być czasem niepokonana, bo na początku Blitzballu w takim FFX-2 masz słabą druzynę, musisz wymieniać zawodników, bo przy odrobinie szczęścia wygrasz jedynie z Kilika Beasts... I po co to T_T.
Faris pisze:Ale trochę rywalizacji nie zaszkodzi, przyznam rację
I po co to komu potrzebneTomajS pisze:A ja sie teraz biore za pakowanie na 99 lv.
Ciekawe ile wytrwam
U mnie się zaczęła dopiero za 8mym razemBoni pisze:Heh, skoro Jecht shota II tyle czasu się zdobywa, to sobie go odpuszczę, dwa mecze mi zostały do końca tego blitzball'a i tak jak szybko naczeła się euforia tak szybko się skończy
Bo zwykle za pierwszym razem tak się gra. Potem jak się opanuje grę, to gra się kolejny raz i jeszcze jeden. Ja pokochałam blitzballa dopiero teraz (za 8mym razem) i uparłam się, ze zdobędę wszystko i wszedzie i wszystkich pokonam. 160h i to chyba jeszcze nie połowa, ale gram powoli.Kermi pisze:Wczoraj się uparłam, że na statku do Luca zrobię Jecht Shot i wygram Blitzball'a, bo jak 1 raz grałam w X to grałam tak powiedzmy... aby grać...
Jest na to łatwy sposób: tam gdzie napis w tamtą stronę strzałki i X. Tzn. Jak napis u góryKermi pisze:I jak się wydarłam kiedy w końcu za 7 razem udało mi się zrobić Jecht Sho
Poczekaj na Nemesisa ^_^ I polecam pograc w Blitza więcej, można wygrywać nowe Overdrive'y dla Wakki i w ogóle. I polecam kupowac dobrych zawodników z innych druzyn. Pah Guado rlzKermi pisze:Moje największe osiągnięcie w tej grze do tej pory chyba...
Jak masz Tidusa na 40 levelu, a innych minimum na 20 i jesteś po 40 meczach, to wszystkie idą prościutko...Monotonia ażKermi pisze:Wreszcie się kapnęłam o co łazi w tym Blitzball'u i wygrałam w pięknym stylu
No i właśnie tak robiłamGo Go Yubari pisze:Jest na to łatwy sposób: tam gdzie napis w tamtą stronę strzałki i X. Tzn. Jak napis u góryKermi pisze:I jak się wydarłam kiedy w końcu za 7 razem udało mi się zrobić Jecht Shostrzałka i X w górę, po środku
sam X etc. Banalik
Brother króluje, Brother rządzi, Brother nigdy nie zawodzi :D Brat Rikku jest na Airshipie(wiadomo gdzie)- po wyćwiczeniu był mim najlepszym zawodnikiem.Kermi pisze:A gdzie są najlepsi zawodnicy?