Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Matomania

Post autor: Matomania »

Mati-San pisze:Żeby nauczyć się Jecht Shot 2 musisz grać tak długo w Blitza aż pojawi się jako nagroda w lidze albo turnieju. Pamiętaj, że Tidus musi znać wszystkie swoje key techs by się go nauczyć.
thx
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Można łatwiej ^^ Wpisać w szukaj Jecht Shot 2 ^^ Temat poruszany przynajmniej za mojej kadencji 5 razy ^^
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Już na 2 stronie w tym temacie było to pytanie. Sam je zadałem :D
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Na razie jestem z siebie zadowolona. W FFX-2 wreszcie pokonałam tych ....fajnych al-bhed psyches. Jestem górą :razz: Zaraz potem odblokowałam Zanarkand Abes i przyłączyłam Tidusa. Cieniasy :P
Co ciekawe "miszczów" z Zanarkand pokonałam zaraz po al-bhed, bez uprzedniego odpoczynku....
Czips

Post autor: Czips »

Ja tam nie gram w bitzbala, nie umiem w niego grać, a co to będzie jak ludzie będą w to naprawde grać!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

To się naucz. Naprawdę warto ;) To jest świetna gra :) A jaka wciągająca :D
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Dzięki niej dostaje się część CW dla Wakki, zdobywa się dla niego nowe Overdrive'y etc.
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Przede wszystkim to jest gra w grze.Ja spędziłem przy blitzball`u więcej czasu niż przy innych zwykłych grach :D.Świetne to jest,po prostu super bomba bombiaste XD
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Heh, ja (zanim zaczęłam się skupiać na FFF) grałam tylko w blicbola. Wcześniej olewałam. Teraz jak mnie wzięło tak nie mogę przestać. Levelowanie postaci etc. ^_^
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Na początku ostro jest,podanie na krótką odległość ledwo co dolatuje.Ale potem jak jak ma się wysoki lv to strzały z pod własnej bramki rlz :D.A w FFX-2 tak jak blitzball tak i sequel są spie***lone.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Nienormalny_PS2 pisze:.A w FFX-2 tak jak blitzball tak i sequel są spie***lone.
Tja, wiem. Opis tego szajsu robiłam na rzecz krypty :/

Nienormalny_PS2 pisze:Na początku ostro jest,podanie na krótką odległość ledwo co dolatuje.Ale potem jak jak ma się wysoki lv to strzały z pod własnej bramki rlz
Na poczatku to całkowita niechęć, bo jak sie strzeli gola to cud. Teraz to 12-15 do zera z Ronso XD Kilika Beasts to luzerzy. Tidus u mnie na chwilę obecną ma 38 sht. z połowy boiska to nie problem ^_^ Ah, i mój cudowny "elfik" Pah Guado, ile to on razy piłkę przechwycił.... W ogóle z podstawowego składu to został mi Tidus i Keppa (mój wspaniały bramkarz ^_^) Reszta to ten siwy facet z przepaską z Kilika Beasts, Brother, Pah Guado ^_^ i dwóch jakiś tam XD
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Go-Go-Yubari pisze:Keppa (mój wspaniały bramkarz
O ktoś go jednak urzywa oprucz mnie :grin: Wole jego od Nimrocka,ten sympatyczny grubasek jest,nie do przebicia :D
FF XII W trakcie katowania
Matomania

Post autor: Matomania »

Go Go - respekt i szacunek za zrobienie tego opsu do blitza w FF X-2. Ja w to wogle grać nie mogłem. Od groma statsów (połowa z nich nie wiedziałem do czego służy), możliwość kontuzji podczas treningu (i już chyba si ę można zawiesić, jak się nie ma za co kupić nowych zawodników, a starzy - kontuzja ?? ). Manager się z tego zrobił :( Ten aspekt FF X-2 jest chyba jednym z najgorszych (najgorszym?).
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Tomajs i GoGo - nie jesteście sami, ja tez używałem tylko poczciwego grubaska :> Przez sentyment, bo mi się go nie chciało zmieniać jak już tak długo był w drużynie... :wink:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Wkurzyłam się, bo za cholere nie chce mi Tidus zrobić Jecht shootu :sad: Wciskam wszystko tak jak jest pokazane, ale w ostateczności piłka spada Tidusowi na łeb i tak się kończy zabawa :sad: Coś robię źle czy co?? Tam trzeba gdzieeś na dłuższy czas się zatrzymać?? Pytam się tutaj, bo to dotyczy blitzballa ;)
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”