thxMati-San pisze:Żeby nauczyć się Jecht Shot 2 musisz grać tak długo w Blitza aż pojawi się jako nagroda w lidze albo turnieju. Pamiętaj, że Tidus musi znać wszystkie swoje key techs by się go nauczyć.
Blitzball
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Nienormalny_PS2
- Malboro
- Go Go Yubari
- Ifrit
Tja, wiem. Opis tego szajsu robiłam na rzecz kryptyNienormalny_PS2 pisze:.A w FFX-2 tak jak blitzball tak i sequel są spie***lone.

Na poczatku to całkowita niechęć, bo jak sie strzeli gola to cud. Teraz to 12-15 do zera z RonsoNienormalny_PS2 pisze:Na początku ostro jest,podanie na krótką odległość ledwo co dolatuje.Ale potem jak jak ma się wysoki lv to strzały z pod własnej bramki rlz

Go Go - respekt i szacunek za zrobienie tego opsu do blitza w FF X-2. Ja w to wogle grać nie mogłem. Od groma statsów (połowa z nich nie wiedziałem do czego służy), możliwość kontuzji podczas treningu (i już chyba si ę można zawiesić, jak się nie ma za co kupić nowych zawodników, a starzy - kontuzja ?? ). Manager się z tego zrobił
Ten aspekt FF X-2 jest chyba jednym z najgorszych (najgorszym?).

Wkurzyłam się, bo za cholere nie chce mi Tidus zrobić Jecht shootu
Wciskam wszystko tak jak jest pokazane, ale w ostateczności piłka spada Tidusowi na łeb i tak się kończy zabawa
Coś robię źle czy co?? Tam trzeba gdzieeś na dłuższy czas się zatrzymać?? Pytam się tutaj, bo to dotyczy blitzballa 

"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."