Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

pamiętam jak kiedyś taki hardcore to był dla mnie (Blitzball w FFX) z ledwością pokonywałam Kilike :lol: a reszty nie umiałam a jeszcze jak się naczytałam jaki to skład Al Bhedów jest trudny a teraz to mam w małym paluszku :D
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Matomania

Post autor: Matomania »

Ja swoją taktykę gry opieram praktycznie tylko na 2 zawodnikach + bramkarz. Tidus z Jecht Shot prawie zawsze trafia do bramki nawet jak ze 3 go obstawi. Drugą osobą jest Al Bhed chyba Ropp się nazywa (SPOILER sprzedaje w travel agency tam gdzie atakował Chocobo Eater). Stawiam go na środku. Jego wysoki statystyki zapewniają mi przejęcie każdej piłki i celne podania. Według mnie ten koleś to najlepszy zawodnik w grze!
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Matomania pisze:Ja swoją taktykę gry opieram praktycznie tylko na 2 zawodnikach + bramkarz. Tidus z Jecht Shot prawie zawsze trafia do bramki nawet jak ze 3 go obstawi. Drugą osobą jest Al Bhed chyba Ropp się nazywa (SPOILER sprzedaje w travel agency tam gdzie atakował Chocobo Eater). Stawiam go na środku. Jego wysoki statystyki zapewniają mi przejęcie każdej piłki i celne podania. Według mnie ten koleś to najlepszy zawodnik w grze!
Hmm..nie testowałem tego zawodnika,ale musze przyznac ze taka taktyka jest najbardziej opłacalna,reszta druzyny moze byc cienka jak barszcz a i tak sie wygra,u mnie jest to Tidus z Jecht Shotem i Tatts.Czesto to tosuje gdzyż jest to najlepszy sposób na dużą ilosc goli w krótkim czasie.
Matomania

reszta druzyny moze byc cienka jak barszcz
częto gdy strzele już te 2-3 gole to staram sie grac innymi postaciami żeby oni też dostali troche exp
u mnie jest to Tidus z Jecht Shotem i Tatts
kto, abo co to jest Tatts??

A jeszcze jedno pytanko. Co to są te key techniques co ma każda postać? Czym one sie rożnią od normalnych?
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Matomania pisze:chyba Ropp się nazywa
nie mogłam nim grać bo był już zajęty z tego co pamiętam :sad:
Matomania pisze:kto, abo co to jest Tatts??
gościu którego można włączyć do drużyny ale nie wiem gdzie jest
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Matomania

Kogo macie na bramce :?: Jaki zawodnik jest najlepszy na tą pozycje :?:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

ja miałam jakiegoś z Al Bhed chyba tego którego oni mają na początku i uważam że jest bardzo dobry
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Matomania pisze:kto, abo co to jest Tatts??

A jeszcze jedno pytanko. Co to są te key techniques co ma każda postać? Czym one sie rożnią od normalnych?
Tatts to zawodnik którego mozemy przyłączyc w Kilika w porcie

Key Techniques to trzy techniki,które może zdobyc w określonej kolejnosci,ich nauczenie odblokowóje kolejne zestawy pól,które można zająć kolejnymi technikami.
Matomania pisze:Kogo macie na bramce Jaki zawodnik jest najlepszy na tą pozycje
Najlepszym bramkarzem jest Nimrook z Al Bhed ( choć tylko raz z niego skorzystałem )
Matomania

Gdzie znaleźdźć Nimrooka i Jecht Shot 2 ??
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

TomajS pisze:Nimrook
no właśnie jego chyba miałam
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Poczytaj opis który jest na krypcie :!:

UWAGA Każdy kto mu odpowie to jego post zostnie usuniety,nie po to są opisy na krypcie by na wszystko odpowiadac na forum. :!:
Matomania

Sorki zapomniałem sprawdzić na stronie :sad:

T Wybaczam,ale na przyszłosc mam prośbe,bys najpierw poszukał w opisach a dopiero potem pytał o to czego tam nie ma.

[ Dodano: Nie 17 Kwi, 2005 ]
Ale jak zdobyć Jecht Shot nie moge znaleźdźć, Jest tylko jak on działa.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

jak zdobyc Jecht Shota jest rowniez napisane,tyle,ze w opisie do gry
Matomania

jak zdobyc Jecht Shota jest rowniez napisane,tyle,ze w opisie do gry
Chodzi mi o Jecht Shot 2. Tego w opisie nie mogę znaleźdźć. Jak jest to proszę o dokładniejsze wyjaśnienie gdzie to jest napisane w tym opisie?
Mati-San

Post autor: Mati-San »

Żeby nauczyć się Jecht Shot 2 musisz grać tak długo w Blitza aż pojawi się jako nagroda w lidze albo turnieju. Pamiętaj, że Tidus musi znać wszystkie swoje key techs by się go nauczyć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”