Tylko niech nikt mi tu nie pisze że należy w odpowiednim czasie wcisnąć X-a, bo to mam opanowane do perfekcji i większość technik mam włóczonych. Tylko akurat tej techniki nie mogę zdobyć.Help
Blitzball
Moderator: Moderatorzy
-
Pablo
-
Erelen_Galakar
-
Pablo
-
Erelen_Galakar
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Pablo
- Go Go Yubari
- Ifrit

Hmmm. Nie załapałeś sarkazmuPablo pisze:oraz za wyrozumiałość Go-Go-Yubari.
To, ze się przyznałeś, będzie dla Ciebie straszne w konsekwencjach. Zobaczysz.Pablo pisze:Sprostuje jeszcze że jestem strasznym leniem
i wolę sie zapytać niż szukać interesującego mnie zdania
Kto sam nie szuka, bo jest leniem - cierpi.Pablo pisze:Kto pyta nie błądzi!!
A czemu nie lubicie grac Wakką? Przecież to taki "cool" zawodnik, ya?
-
Erelen_Galakar
-
Pablo
-
Elektrodek
Pablo... Niezmienileś żadnego zawodnika? Na ataku masz Datto? Już bez przesady... Czy mi się wydaje czy datto jest słaby jaknieweim co. Moj skład to: atakujący to tidus i wakka. Rozgrywający to Brother(lub ta na chochoo, niepamiętam jak się zwie[w Calm Lands]) Obrońcy to Botta i ten czarnoskóry typek z samego początku. A na bramie oczywiście Dziadowski...(oklaski, muzyka, fajerwerki)KEEPA. Niemoge znaleźć jakiegoś typka na brame.
-
Elektrodek
To musisz poczekać, aż kontrakt się skończy. Nimrook to niezły bramkarz, przynajmniej do pewnego momentu, warto go zaciągnąć do drużyny.
Ok, przyznam się teraz do czegoś - sama wykupiłam dosłownie całą drużynę Al Bhed (bo tak mi się spodobali :D) i to właśnie nimi rozgrywałam wszystkie mecze. Po pewnym czasie zrobiło się wprawdzie ciężko, bo w innych teamach pojawiło się paru konkurencyjnych zawodników, ale i tak nie straciłam ani jednego meczu. Anyway, wydawało mi się szalenie zabawne, że moi Besaid Aurochs składali się wyłącznie z blondasów w goglach.
Coś jakby te idee we współczesnej piłce - że jak wychodzi klub z Anglii na boisko, to w nim np. sami Francuzi. 
Ok, przyznam się teraz do czegoś - sama wykupiłam dosłownie całą drużynę Al Bhed (bo tak mi się spodobali :D) i to właśnie nimi rozgrywałam wszystkie mecze. Po pewnym czasie zrobiło się wprawdzie ciężko, bo w innych teamach pojawiło się paru konkurencyjnych zawodników, ale i tak nie straciłam ani jednego meczu. Anyway, wydawało mi się szalenie zabawne, że moi Besaid Aurochs składali się wyłącznie z blondasów w goglach.
-
Mati-San