Blitzball

Pierwsza część na nową (w ówczesnych czasach) konsolę Sony - PS2, która doczekała się bezpośredniej kontynuacji przygód bohaterów.

Moderator: Moderatorzy

Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Hmmm... w lidze jeszcze nie spotkałem więc nie wiedziałem :) Podchodź do każdej osoby i naciskaj kwadrat, może trafisz na zawodnika, ale ja z tym poczekałem aż do statku.

[ Dodano: Sob 15 Sty, 2005 ]
Oczywiście chodziło mi o statek powietrzny :)
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

Można tego nie lubić ale dla przypakowania Wakki jednak trzeba, ja nie lubiałem blitza ale przez Wakke się zmusiłem i przez te kilkadziesiąt meczy zmieniłem nastawienie do blitza ba!
Ech, ja nigdy blitza nie lubiłam i miałam zlewkę na Wakkę..... brat mi tam kiedyś jakiś limit zrobił.... pozatym nic.... nie wiem nawet o co chodzi w tej całej grze
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

nie wiem nawet o co chodzi w tej całej grze
O to samo co w piłce nożnej i każdej innej grze. O zwycięstwo. ;) Można jeszcze powiedzieć, że chodzi o grę zespołową etc. Ale i tak dalej będę uważać, że chodzi tylko o zwycięstwo. Panowie się pewnie oburzą. :roll:
Erelen_Galakar

Hmmm... a niby zcemu :) Gra by sięwygrywać :) A resztę wiadomo gdzie się ma :) Pytanie: Gdzie można spotkać Miyu (czy jak się to pisze)--> bramkarz? Nimrooka nie mam na razie możliwości kupić, więc chciałbym ją :)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Potem można na jego miejsce Nimrooka:
A ja drugi raz przechodze X i cały czas korzystam tylko z usług Keepy,Nimrooka nawet z ciekawosci nie próbowałem zatrudnic,ciągle jest zajęty
FF XII W trakcie katowania
Erelen_Galakar

Też korzystam z Keepy, ale czasami puszcza frajerskie bramki :)
Song

Post autor: Song »

Miyu mozna spotkac zanim spotkasz sie z rikku na tym przystanku bo tym jak al bhed ukradli Yune na tym shoopufie :) siedzie na takiej ławce ;] <--- jesli cos z tego rozumiesz to gratuluje :)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Znaczy zanim wsiądziesz na shoopufa jest ławka i jak uratujesz Yunę, to na drugim brzegu też jest ławka. Na tej ławce też ktoś siedzi. Jak pójdziesz dalej to spotkasz wiadomo kogo. Domyślam się, że przedmówca miał na mysli tą drugą ławkę. ;)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Heh... no i jest okazja do Attack Reelsa...
kupiłem Wakkę, Brothera (ależ on szybki), Jumala, Zalitza.. Wedgiego nie znalazłem.. reszta to podstawowi ale brałem z pamięci więc.. w każdym razie dokupię jeszcze Svandę i Kyou - Gdzie jest Nimrook?

Ech.. dlaczego nie mogę podczepić Jecht Shota i Sphere Shota Tidusowi? Poprowadźcie mnie proszę bo chce to szybko skończyć a na razie zagrałem dwa towarzyskie.. sterowanie mam opanowane ale nie kumam tych breaków, marków i innych.. pomocy :(
Gamertag: Szalony Szkot
Erelen_Galakar

Nimrook jest na statku, nie wiem czemu, ja mam podczepione oba strzały :D
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

a ja nie.. -_- Wakka ma Venom Shot i mogę podczepić a jak próbuje podczepić Tidusowi to nic się nie pojawia...
Gamertag: Szalony Szkot
Anima

Post autor: Anima »

Troszke lipnie zrobili Blitzballa... np. gdy "wejdziesz" w gola i spobujesz strzelic to bedzie pokazane ze on kopie z daleka ( a dalej stoi w bramce )... coz nadzieja ze w FF12 zrobia cos fajnego :-)
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Nie pamiętam gdzie ja to robiłem ale pisało mi, że Tidus ma Sphere Shot i Jecht Shot. Ale podczepić już nic nie mogłem. [w ogóle podczas wybierania technik nie pojawiał się ekran z technikami jak np. u Wakki]
Heh.. i Attack Reels mi przepadł już...

Znalazłem Wedgiego ^^
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

No jak mogę zły? Tidus ma u mnie drugi lvl (czemu podczas exhibition sie nie zdobywa lvl?) Próbuje tak jak u Wakki ale nie da się w nic wejść...

Wygrałem jednego exhibition z Kilika Beast 2:0 ^^ [jak można zatrzymać się w dowolnym momencie i strzelić?? ;/ ]
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Uf... to dobrze.. ale jak zdobywać doświadczenie? w Tournamentach? Bo w Exh nie da się ;/

Hehe... dobra teraz już wszystko wiem o tych cyfrach bo do tej pory grałem na czuja ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy X i X-2”