FFX-2: Help cz.2
Moderator: Moderatorzy
Boże...
Przeczytaj jeszcze raz opis - część wydarzeń będzie się działa automatycznie + stosuj wskazówkę udzieloną przez Audiona - rozmawiaj z każdym.
Na miłość boską - dorosły facet, a nieporadny bardziej niż niemowlę. Granie w grę polega na próbowaniu i graniu a nie wykonywaniu poleceń uzyskanych od kogoś na forum... Jeżeli to jest Twoja koncepcja grania w jRPG to proponuję przerzucić się na FPS, względnie TBS.

Przeczytaj jeszcze raz opis - część wydarzeń będzie się działa automatycznie + stosuj wskazówkę udzieloną przez Audiona - rozmawiaj z każdym.
Na miłość boską - dorosły facet, a nieporadny bardziej niż niemowlę. Granie w grę polega na próbowaniu i graniu a nie wykonywaniu poleceń uzyskanych od kogoś na forum... Jeżeli to jest Twoja koncepcja grania w jRPG to proponuję przerzucić się na FPS, względnie TBS.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
						Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Witam.
Prawdopodobnie będzie to jedno z głupszych pytań, ale na prawdę nie wiem.
Jak się reklamuje daną firmę? Wybrałem jedną z nich w 1 rozdziale coś mi mówią bym rozmawiał ze wszystkimi i jeszcze ta małżonka dla faceta z travel agency. Jak się rozmawia z tymi ludźmi??
Bardzo proszę o wyrozumiałość i odpowiedź na moje pytanie
pozdrawiam

Prawdopodobnie będzie to jedno z głupszych pytań, ale na prawdę nie wiem.
Jak się reklamuje daną firmę? Wybrałem jedną z nich w 1 rozdziale coś mi mówią bym rozmawiał ze wszystkimi i jeszcze ta małżonka dla faceta z travel agency. Jak się rozmawia z tymi ludźmi??
Bardzo proszę o wyrozumiałość i odpowiedź na moje pytanie
pozdrawiam
witam, mam problem, otóż jestem w 2 chapterze w czasie misji na Besaid pt. "Gunner's Gauntlet" rekord do pobicia żeby mieć "Mission Complete" jest 557 niestety próbowałem już z 10 razy i maksymalnie zdobyłem 515 punktów, czy ktoś może zna jakiś łatwy w miarę sposób na przejście tego ?
Grając w New Game Plus podobno trzeba pobić swój własny rekord z poprzedniego grania ...

Grając w New Game Plus podobno trzeba pobić swój własny rekord z poprzedniego grania ...
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
My thoughts, they kept floating up, and then slipping through my fingers.
Slipping away before I could pin them down with words..." Tidus - FFX
trzeba pilnować pasek chain-a i nie dać się dotknąć spokojnie da radę ustukać około 700 pkt! ja mam taki problem jestem w 5 chapteże przeszedłem prawie cały ale wczytuje save-a bo nie mam maskotek, czytałem opis kilka razy ale nie widze nigdzie wzmianki w którym momencie chapteru dostaje dreessphere na airship. A i czy kampania szukanie panny młodej ma wpływ na procenty???

CROSSFUCKER
						Zaraz po zrobieniu ostatniego Ep. Complete po automatycznym powrocie na statek. Byleby ostatnie nie było Zanarkand.Xav616 pisze:ja mam taki problem jestem w 5 chapteże przeszedłem prawie cały ale wczytuje save-a bo nie mam maskotek, czytałem opis kilka razy ale nie widze nigdzie wzmianki w którym momencie chapteru dostaje dreessphere na airship.
Z tego co pamiętam nieXav616 pisze:A i czy kampania szukanie panny młodej ma wpływ na procenty???
Ile punków trzeba zdobyć w reklamowaniu jednej z Agencji oraz ile punktów w szukaniu panny młodej trzeba zdobyć ?
(jestem pod koniec 3 Chapteru)
Mam 501 punktów w reklamowaniu Open Air, Inc. , oraz 85 punktów w szukaniu panny ;]

(jestem pod koniec 3 Chapteru)
Mam 501 punktów w reklamowaniu Open Air, Inc. , oraz 85 punktów w szukaniu panny ;]
"A city dead for a thousand years. A city I had to see with my own eyes.(...)The last chapter in my story.
pod koniec 3 chapteru i tyle punktów aż nie możliwe 
ja nie miałem tyle na koniec gry która zaczynałem 4 razy ale zależało mi na 100% za pierwszym razem ale się udało
jak wam się nie uda to piszcie gdzie wam brakuje to podpowiem
a czytałem ze uzyskanie 100% za pierwszym razem jest wręcz nie możliwe
a opis na krypcie ma wiele luk ze tak delikatnie powiem

ja nie miałem tyle na koniec gry która zaczynałem 4 razy ale zależało mi na 100% za pierwszym razem ale się udało
jak wam się nie uda to piszcie gdzie wam brakuje to podpowiem
a czytałem ze uzyskanie 100% za pierwszym razem jest wręcz nie możliwe
a opis na krypcie ma wiele luk ze tak delikatnie powiem

Po tym wybierasz czy chcesz reklamować firmę czy (w niektórych przypadkach) szukać małżonki.
 Po tym wybierasz czy chcesz reklamować firmę czy (w niektórych przypadkach) szukać małżonki.