Strona 3 z 3

: czw 01 gru, 2016 14:52
autor: Jaco
Ja ostatnio trochę zaniedbałem moją dietę ryżowomakaronową i nakupowałem sporo dziwnego makaronu z pszenicy durum. Nie jest on zuy, ba, w sumie smaczny, ale jak po jakimś czasie dorwałem się do takiego porządnego makaronu ze 100 jaj to stwierdziłem, że durum sux i ogólnie trza do ryżowego wrócić. Więcej grzechów nie pamiętam.

: czw 01 gru, 2016 18:30
autor: Verkonika
Ja jadam barszcz z makaronem ryżowym. Polecam.

: pt 02 gru, 2016 09:36
autor: Jaco
Jakoś szkoda mi "marnować" makaron ryżowy do zupy, zwłaszcza takiej tradycyjnej. A azjatyckich (jeszcze) nie robiłem nigdy. Za to zdarza mi się stosunkowo często kupić "Zupkę PHO" by Vifon, chyba jedyną z "chińskich", jakie czasami zdarzy mi się zjeść. Tam jest makaron ryżowy i pasuje idealnie ;]

: pt 02 gru, 2016 12:22
autor: Gveir
A ja kilka dni temu wchłaniałem właśnie domową zupę miso z (o dziwo) makaronem ryżowym i wodorościkami. Co prawda żaden składnik wcześniej nie biegał, ale dało się zjeść :)